Πετρούνιας: «Είναι δύσκολη μια σχέση αφού απαιτούνται υποχωρήσεις από τον άλλον και κατανόηση»
G-Sports

Πετρούνιας: «Είναι δύσκολη μια σχέση αφού απαιτούνται υποχωρήσεις από τον άλλον και κατανόηση»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνει πολλές ώρες προπόνηση. Αποτέλεσμα αυτού, να νιώθει πάντα κουρασμένος και να μην έχει όσο χρόνο θα ήθελε για την προσωπική του ζωή. 

«Έχει τύχει να καταπονήσω τόσο πολύ το σώμα μου ώστε να πονώ και να μη μπορώ να ξεκουραστώ τα βράδια. Κοιμόμουν ανάσκελα, τοποθετώντας τα χέρια ψηλά σαν μαξιλάρι προκειμένου να ανακουφιστώ, αλλά και πάλι πονούσα» είπε στο Πρώτο Θέμα ο Λευτέρης Πετρούνιας. ‘Αλλωστε το μότο του είναι η φράση το Αννίβα: «Ή θα βρούμε τον δρόμο ή θα τον ανοίξουμε μόνοι μας».

Όσο για την προσωπική του ζωή είπε: «Είναι δύσκολη μια σχέση αφού απαιτούνται υποχωρήσεις από τον άλλον και μεγάλη κατανόηση. Υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, άσε που πριν από τις μεγάλες διοργανώσεις είσαι εξαφανισμένος από παντού. Το μυαλό είναι μόνο στον στόχο και αυτό ο άλλος μπορεί να το δεχτεί, μπορεί και όχι», διευκρινίζει. Ίσως και γι’ αυτό τελικά να είναι ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, με τη συναθλήτριά του Βασιλική Μιλλούση. Διακριτικός και φειδωλοί γύρω από τα προσωπικά του, αρκείται να πει: «Είμαστε μαζί και είμαστε καλά. Έχουμε κοινούς αθλητικούς και επαγγελματικούς στόχους. Σκεφτόμαστε μάλιστα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προσφέροντας στο άθλημα μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved