Μιρέλα Μανιάνι: «Όταν έφυγα από τα γήπεδα, σταμάτησα να γυμνάζομαι»
G-Sports

Μιρέλα Μανιάνι: «Όταν έφυγα από τα γήπεδα, σταμάτησα να γυμνάζομαι»

Για τον λόγο που πλέον δεν ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά και για την σχέση που έχει η κόρη της με την γυμναστική, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μιρέλα Μανιάνι.

Δεν ασχολείσαι πλέον με τον αθλητισμό...

«Με τον αθλητισμό έχω «κλείσει» από το 2005, όταν σταμάτησα. Δεν κάνω τίποτα. Τα αθλητικά μου παπούτσια πρέπει να έχουν και λίγο τακούνι, όπως έχουν βγει τώρα στη μόδα. Στο γυμναστήριο με πήγε δύο φορές η Πηγή Δεβετζή από τότε, νόμιζε ότι θα ξεκινήσω κιόλας, αλλά... τίποτα»

Έχεις να γυμναστείς 13 ολόκληρα χρόνια; «Ναι, έχω να γυμναστώ από το 2005, 13 χρόνια»

Πώς αντέχεις; Για τους αθλητές δεν σταματάει ποτέ, είναι η εξάρτηση σας...
«Ήταν. Δεν είναι όπως πηγαίνουν οι άλλοι στα γυμναστήρια, εμείς είμαστε πολύ πιεσμένοι. Όταν έφυγα από τα γήπεδα, σταμάτησα να γυμνάζομαι. Τώρα πηγαίνω για να δω κάποια φίλη μου, μου αρέσει»

Δεν σου κάνει αίσθηση να αθληθείς;
«Είμαι χορτάτη, από 5 χρονών στα γήπεδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τους άλλους που το κάνουν. Κατέβασα κατευθείαν «ρολά». Είμαι χορτάτη σε όλα, δεν θέλω. Σταμάτησα χορτάτη από επιτυχίες, δόξα, προπονήσει, τα πάντα. Μόνο αν το χρειαστεί το σώμα μου, θα πάω, γιατί αγαπάω τον εαυτό μου»

Την κόρη σου την πηγαίνεις να γυμναστεί;
«Την πηγαίνω παντού. Την πήγαμε κβον ντο, τζούντο, ζίου ζίτσου... της αρέσει το τένις».

Θα ήθελες να κάνει πρωταθλητισμό και να ακολουθήσει τα δικά σου βήματα;
«Για τη Μαρία θέλω τα καλύτερα, ό,τι και να κάνει να είναι πρώτη. Μπορεί να μη γίνει καν αθλήτρια, γιατί είναι λίγο θεατρίνα, έχει το καλλιτεχνικό. Δεν θα την πιέσω», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved