Γάμοι και χαρές στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Έλληνας διεθνής παντρεύεται τον ερχόμενο Ιούνιο!
G-Sports

Γάμοι και χαρές στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Έλληνας διεθνής παντρεύεται τον ερχόμενο Ιούνιο!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου σύντομα θα φάει κουφέτα!

Ο γοητευτικός τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης, που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην τουρκική Σαμσουνσπόρ, αφήνει για λίγο τα γάντια του στην άκρη και ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός, καθώς στα μέσα του Ιουνίου παντρεύεται με την αγαπημένη του Όλγα Στεφανίδη. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μιχάλη, το Ηράκλειο της Κρήτης, στα μέσα του Ιουνίου. Τις ετοιμασίες είχε αναλάβει η Όλγα, αφού ο Μιχάλης βρισκόταν στην Τουρκία, όπως και ο καλός του φίλος και συμπαίκτης του Μιχάλη στη Σαμσουνσπόρ Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος επίσης διέκοψε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα. Η νύφη ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικίασης σκαφών. «Αυτή την περίοδο πηγαινοέρχεται συνεχώς στην Κρήτη, προκειμένου να φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου της, από τον οποίο δεν θα λείπει το κρητικό στοιχείο», δηλώνει στη Real στενή φίλη της νύφης και προσθέτει: «Κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Γιώργο Σαμαρά να είναι ο κουμπάρος τους, όμως αυτό δεν ισχύει. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι μια καλή φίλη της Όλγας και ένας φίλος του Μιχάλη».
Το ζευγάρι, που κλείνει έναν χρόνο σχέσης στις 25 Μαΐου, είναι πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, η Όλγα ταξίδεψε μέχρι τη γειτονική Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη, όπου οι κολλητές της είχαν κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες του μπάτσελορ πάρτι της. Ο Μιχάλης και η Όλγα σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους ένιωσαν την επιθυμία να ζήσουν μαζί. Ο 34χρονος τερματοφύλακας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ενώ διήνυαν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, όταν ακόμα ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη βελγική Κορτράικ. «Είναι πολύ αγαπημένοι και ανυπομονούν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. Αυτό που επιθυμούν είναι να είναι καλά και ευτυχισμένοι, ενώ δεν βιάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους», προσθέτει η ίδια πηγή.
Η Όλγα θα φορά ένα υπέροχο νυφικό του οίκου Berta, ενώ το ζευγάρι δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα πάει ταξίδι του μέλιτος, καθώς για τον Μιχάλη εκείνη η περίοδος είναι σημαντική λόγω μεταγραφών και η Όλγα θα βρίσκεται στα πρώτα στάδια της επιχείρησής της. Ωστόσο, οι δυο τους ανυπομονούν να χαρούν αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους και να τη ζήσουν μαζί με συγγενείς και καλούς φίλους. Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, καλεσμένοι στη γαμήλια τελετή θα είναι και αρκετοί ποδοσφαιριστές μαζί με τις συντρόφους τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved