Σοκ για την κόρη του Μητσιμπόνα – Έκλεψαν την προτομή του πατέρα της!
G-Sports

Σοκ για την κόρη του Μητσιμπόνα – Έκλεψαν την προτομή του πατέρα της!

Σοκ, θλίψη και οργή προκάλεσε στους κατοίκους του Τυρνάβου η κίνηση αγνώστων να κλέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο την προτομή του αξέχαστου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Γιώργου Μητσιμπόνα

Χωρίς να δείξουν τον παραμικρό σεβασμό στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μπαλαδόρου, οι δράστες, όπως αναφέρει η espresso. ξήλωσαν την προτομή από το μνημείο που βρίσκεται στο γήπεδο της θεσσαλικής πόλης και εξαφανίστηκαν προτού γίνουν αντιληπτοί.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των βέβηλων. Η είδηση της κλοπής τάραξε τη μικρότερη κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή Πωλίνα (ο Γιώργος Μητσιμπόνας είχε άλλη μία κόρη, την Ειρήνη).

Η εντυπωσιακή κοπέλα, που έχει αναδειχτεί από τους χρήστες του facebook ως η ωραιότερη... περιπτερούχος της Ελλάδας, ανέφερε σοκαρισμένη σε επικοινωνία της με την «Espresso» ότι ενημερώθηκε χθες για το θλιβερό περιστατικό, αλλά δεν γνωρίζει λεπτομέρειες ούτε πού προσανατολίζονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών. Πάντως, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για σπείρα «κυνηγών» μετάλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved