G-Sports

Δείτε πώς είναι σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κώστας Μπατσινίλας

Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Το όνομα του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στα γήπεδα και ίδρωσε πολύ τη φανέλα του. Ο Κώστας Μπατσινίλας δεν μιλάει εύκολα και δεν του αρέσει η δημοσιότητα.

Ο ίδιος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη λήξη της καριέρας του, με τι ασχολείται αλλά και πώς είναι η προσωπική του ζωή.

Θεωρείς ότι έκανες καλά που έφυγες στο απόγειο σου;
«Ναι. Καλά έκανα. Μίλησα τότε με κάποιους παράγοντες και ήταν σαν να προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν. Τότε δεν ήταν όπως τώρα που σκέφτεσαι πως μπορείς, να πας και σε μια ομάδα της Ευρώπης να παίξεις. Φεύγεις από μια μεγάλη ομάδα, πηγαίνεις σε μικρότερες, κι όταν δεν θέλουν να σε πληρώσουν, σε ξεφτιλίζουν. Έβγαλες λεφτά από το ποδόσφαιρο;, Ναι, δεν έχω παράπονο. Μπορεί να έκανα κάποια λάθη, αλλά όλοι κάνουν. Δεν αλλάζει αυτό. Μαθαίνουμε με τα λάθη μας»

Ασχολήθηκες με κάτι άλλο μετά το ποδόσφαιρο;
«Έκανα για ένα διάστημα τον προπονητή, ερασιτεχνικά, αλλά δεν ήθελα να κάνω προπονητική καριέρα, δεν με ικανοποιούσε»

Τώρα ασχολείσαι πάλι με τον αθλητισμό; Είσαι ενεργός; «Ναι, πάντα με τα παιδιά. Είμαι Κύπρο σε ακαδημίες και ό,τι είναι καλύτερο για μένα θα γίνει!»

Όπως εσύ λάτρεψες την θεά που λέγεται μπάλα, κάποιες θεές γυναίκες λάτρεψαν εσένα. Οι φήμες εκείνης της εποχής λένε ότι οι ποδοσφαιριστές, γενικά, είχαν πολλές κατακτήσεις...
«Κατακτήσεις γενικά υπήρχαν, αλλά δεν. είχαμε και τα μέσα που υπάρχουν τώρα. Ούτε κινητά, ούτε τηλεφώνα, ούτε ίντερνετ. Είχαμε πολλά γράμματα στην ΠΑΕ, και πολλοί ερχόντουσαν για αυτόγραφα. Μικρά παιδιά, κοπέλες, γυναίκες. Παντρεύτηκα μικρός. Οπότε και δημιούργησα οικογένεια. Έχω αποκτήσει ένα γιο που είναι τώρα 25 χρονών που πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου!», λέει στο περιοδικό Χάι

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved