Το Κριτήριο Τριετών σήμερα στον Ιππόδρομο Αθηνών
G-Sports

Το Κριτήριο Τριετών σήμερα στον Ιππόδρομο Αθηνών

Έξι καθαρόαιμοι ίπποι «μάχονται» για έναν από τους σημαντικότερους τίτλους της χρονιάς

Μία από τις πιο δυνατές κούρσες της χρονιάς, το Κριτήριο Τριετών, πραγματοποιείται σήμερα στον ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο. Στην ιπποδρομία, που διεξάγεται στα 1.575 μέτρα θα αναμετρηθούν έξι από τους καλύτερους τριετείς ίππους: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΜΥΘΟΣ, ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ και ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ.

Το σημερινό πρόγραμμα, που αρχίζει στις 17:00, περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ιπποδρομίες, στις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι 63 καθαρόαιμοι ίπποι.

Εκτός από το Κριτήριο Τριετών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δεύτερη ιπποδρομία της ημέρας, καθώς τέσσερις από τους οκτώ συμμετέχοντες προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμέτοχη.

Στην τέταρτη – και πολυπληθέστερη – κούρσα του προγράμματος, δέκα καθαρόαιμοι ίπποι θα προσπαθήσουν να περάσουν πρώτοι την γραμμή του τερματισμού στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην σπριντ απόσταση των 1.100 μέτρων.

Η Υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καθήλωσε τους θεατές

Την περασμένη Παρασκευή, το κοινό παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα την Υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική αλάνα του Ιπποδρόμου.

Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα με υψηλές ταχύτητες και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης. Οι εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου υποδέχθηκαν από νωρίς τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια εντυπωσιακή έκθεση με αγωνιστικά και ιστορικά αυτοκίνητα στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου, αλλά και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τις ελληνικές ιπποδρομίες, που διατήρησαν την αδρεναλίνη στα ύψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved