Οι φιλανθρωπικοί αγώνες της ομάδας του Θοδωρή Ζαγοράκη δίνουν αγάπη και ζωή
G-Sports

Οι φιλανθρωπικοί αγώνες της ομάδας του Θοδωρή Ζαγοράκη δίνουν αγάπη και ζωή

Αν και οι Ευρωβουλευτικές του υποχρεώσεις είναι πολλές και βρίσκεται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι μεταξύ Ελλάδας και Βρυξελλών, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, δίνει «βουβά» και έναν μεγάλο αγώνα ζωής και αγάπης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει δημιουργήσει την ομάδα «Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη», που δίνουν σημαντικούς φιλανθρωπικούς αγώνες. Τόσο ο ευρωβουλευτής όσο και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, με τον δικό τους τρόπο, φορώντας ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Έχοντας, ήδη παίξει σπουδαίους φιλικούς αγώνες, σε Καβάλα, Ορεστιάδα, Κομoτηνή, Δράμα, Κοζάνη, Αθήνα, άκρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές που βίωσαν στο πρόσφατο ταξίδι τους στον Πύργο, όπου το Δημοτικό Στάδιο Πύργου, γέμισε ασφυκτικά για τον 15χρονο Μάριο Φωτόπουλο, σε έναν ξεχωριστό αγώνα με σύνθημα «Δίνουνε αγάπη, Δίνουμε Ζωή». Την επόμενη μέρα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Πύργου, όπου ευχαρίστησε άπαντες για την προσφορά τους, ενώ για αρκετή ώρα συζήτησαν για τοπικά θέματα παιδείας, πολιτισμού και αθλητικής υποδομής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved