Όταν ο Πύρρος Δήμας μιλούσε για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Όταν ο Πύρρος Δήμας μιλούσε για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Σήμερα, 14 Ιουνίου πέθανε η σύζυγος του Πύρρου Δήμα. Η Αναστασία έδινε μάχη με τον καρκίνο και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών είχε μιλήσει πριν από δυο περίπου χρόνια για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του.

Ο Πύρρος είχε αναφέρει στην Καθημερινή: «Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...».
Και είχε υπογραμμίσει για τις προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή του: «Η οικογένειά μου πάνω απ’ όλα. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, η Ελένη 21 ετών κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ 18 χρόνων πέρασε στο Γέιλ για πολιτικές επιστήμες, η Μαρία 16 και ο Νικόλας 7. Η Μαρία κάνει κωπηλασία και την πηγαίνω στον Αγιο Κοσμά κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλιά μου. Μετά έρχεται η καριέρα. Οι Αμερικανοί με ζητούν από το 2012. Δεν ήθελα να φύγω όμως από την Ελλάδα. Τώρα, διαπιστώνω εχθρότητα».

GALLERY