G-Sports

Ο Rooney φοβόταν τις αποκαλύψεις

Με το φόβο μήπως γίνει γνωστή η σχέση του με την ιερόδουλη Τζένιφερ Τόμπσον ζούσε ο Γουέιν Ρούνεϊ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, γεγονός που σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του... δικαιολογεί τις άσχημες εμφανίσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Η σχέση του με αυτή τη γυναίκα ήταν εφτασφράγιστο μυστικό εντός του συλλόγου, αλλά ο Γουέιν ήταν αισιόδοξος ότι δεν θα έβγαινε προς τα έξω. Δυστυχώς όμως για εκείνον όλα δημοσιοποιήθηκαν» τόνιζαν σε δηλώσεις τους στη “Sun” άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Ρούνεϊ εξαπατούσε την έγκυο τότε σύζυγό του Κόλιν Μέρι Μακ Λόουλιν, με την Τζένιφερ Τόμπσον από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβρη. Η αμοιβή της μάλιστα ανερχόταν στις 1.200 λίρες για κάθε βραδιά που του κρατούσε συντροφιά.

«Ο Γουέιν απολάμβανε σίγουρα τις συναντήσεις μας και δεν έδειχνε να νοιάζεται για τη γυναίκα του. Νομίζω ότι πιστεύει πως είναι ανίκητος και άτρωτος. Ως γυναίκα, δεν θα ήθελα να μου είχε κάνει τέτοιο πράγμα, ειδικά αν ήμουν έγκυος», ανέφερε η νεαρή γυναίκα σε δηλώσεις της, ενώ στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι ο Ρούνεϊ κανόνιζε να βρεθεί με την Τόμπσον σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, την έπαιρνε μαζί του σε εκτός έδρας παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων» και την είχε ως συνοδεία σε πάρτι της αγγλικής ομάδας.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved