Τζαβέλλας-Πικράκη: Τον Οκτώβριο θα γίνουν γονείς
G-Sports

Τζαβέλλας-Πικράκη: Τον Οκτώβριο θα γίνουν γονείς

Είναι νέοι, ερωτευµένοι και σύντοµα πρόκειται να γίνουν γονείς.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη πρόκειται να κρατήσουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον πρωτότοκό τους τον επόµενο Οκτώβριο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και το πανέµορφο µοντέλο, σύμφωνα με τη realnews, έχουν αποφασίσει ήδη ότι θα κινηθούν σύµφωνα µε τις επιταγές της παράδοσης και θα δώσουν στον γιο τους το όνοµα ∆ηµήτρης, τιµώντας έτσι τον πατέρα του κεντρικού αµυντικού.

Σε τρεις µήνες αναµένεται να ολοκληρωθεί η ευτυχία του ζευγαριού, που -εκτός από ένα µικρό διάστηµα διακοπής- µετρά ήδη τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας και η Μις Ελλάς 2012 µοιράζονται την ίδια επιθυµία για τη δηµιουργία µιας µεγάλης, ευτυχισµένης οικογένειας. Η Αθηνά, µάλιστα, έγραψε πρόσφατα στον προσωπι- κό της λογαριασµό στο Instagram: «Ανυποµονώ να δώσω όση περισσότερη αγάπη µπορώ στους δύο άντρες της ζωής µου! Νιώθω πολύ όµορφα που ξεκίνησα τόσο νωρίς, γιατί τα πολλά παιδιά θέλουν χρόνο».

Αυτό το διάστηµα οι… τρεις τους απολαµβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο και σε άλλα ελληνικά νησιά, καθώς σε λίγο καιρό ο Γιώργος θα ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις του για την Αλανιασπόρ στην Τουρκία, όπου και διαµένουν µαζί από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάµου στην 27χρονη αγαπηµένη του και εκείνη την αποδέχθηκε µε χαρά.

Λίγους µήνες µετά, τον Μάιο, η Αθηνά επισκέφθηκε το ατελιέ της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη στο Κολωνάκι, προκειµένου να διαλέξει το νυφικό της. Παρά την απόσταση, η µέλλουσα µητέρα δεν έλειψε στιγµή από το πλευρό του συντρόφου της, στηρίζοντάς τον σε κάθε του βήµα και παραµερίζοντας τη δική της λαµπρή καριέρα στον χώρο του µόντελινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved