Djibril Cisse: “Δεν θα ξεχάσω όσο ζω τη μέρα που φτάσαμε στο Βενιζέλος”
G-Sports

Djibril Cisse: “Δεν θα ξεχάσω όσο ζω τη μέρα που φτάσαμε στο Βενιζέλος”

Ο Djibril Cisse είναι σταρ και έχει αγαπηθεί πολύ από τους Έλληνες φιλάθλους γιατί εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και μεγάλη προσωπικότητα.

“Δεν θα ξεχάσω όσο ζω την πρώτη μέρα που φτάσαμε με το αεροπλάνο και στο Ελευθέριος Βενιζέλος είχαν μαζευτεί χιλιάδες να με καλωσορίσουν -τρομακτικό και υπέροχο μαζί. Κατάλαβα ότι είστε παθιασμένος λαός όπως κι εγώ είμαι παθιασμένος με ότι κάνω” δήλωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε αναφορικά με τη μόδα και το στυλ:

“Δεν αγοράζω, ούτε διαβάζω περιοδικά. Δεν ενημερώνομαι για τάσεις και προτάσεις αγοράς. Μου αρέσει η μόδα ως μορφή Τέχνης. Δεν έχω σχέση μαζί της. Δεν ακολουθώ τις προσταγές της Αγοράζω αυτό που μου αρέσει και με βολεύει. Απλώς με τα χρόνια τείνει κανείς προς το δικό του προσωπικό στυλ που σαφώς δεν έχει τίποτα να κάνει με εφήμερα τρεντ.”

Ο Djibril Cisse γεννήθηκε νικητής και μαχητής. “Θυμάμαι τη μητέρα μου να μου λέει συνέχεια: “Ποτέ δεν θα τα παρατάς! Ποτέ! Όσο κι αν δυσκολέψουν τα πράγματα εσύ θα συνεχίζεις.” Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μάθημα που διδάχτηκα στη μέχρι τώρα ζωή μου” δήλωσε ο Γάλλος φορ.'

Πηγή: Life&Style

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved