Ελένη Πετρουλάκη: «Ανακάλυψα τη yoga όταν γνώρισα έναν γκουρού στην Κροατία»
G-Sports

Ελένη Πετρουλάκη: «Ανακάλυψα τη yoga όταν γνώρισα έναν γκουρού στην Κροατία»

Θα μπορούσε να είναι μία ακόμη όμορφη σταρ της τηλεόρασης. Αντί όμως να βολευτεί σε έναν διακοσμητικό ρόλο, η Ελένη Πετρουλάκη δημιούργησε μια καριέρα σε έναν τομέα που δεν υπήρχε πριν από αυτήν στη χώρα μας. Από τηλε-γυμνάστρια εξελίχθηκε σε fitness     guru που αφουγκράζεται τις νέες τάσεις στην ευεξία και τις φέρνει πρώτη στην αγορά.

Ακόμα κι αν το να προβλέπεις το μέλλον στο fitness δεν ήταν ποτέ επάγγελμα, εκείνη είχε αρχίσει να το κάνει από μικρή. «Θυμάμαι ότι η μητέρα μου είχε πάει ένα ταξίδι στο Λονδίνο και είχε φέρει βιντεοκασέτες με αερόμπικ γυμναστική της Τζέιν Φόντα. Ήξερα από τότε ότι αυτό ήθελα να κάνω στη ζωή μου», λέει.

Έτσι έγινε η πρώτη τηλεοπτική trainer σε πρωινάδικο, η μοναδική που γύρισε 30 DVD για άσκηση στο σπίτι, ο άνθρωπος που σύστησε τη γιόγκα ως μέθοδο γυμναστικής στο ευρύ κοινό. «Μέχρι τότε ο κόσμος νόμιζε ότι είναι θρησκεία, ότι οι γιόγκι είναι μοναχοί, ενώ οι παπάδες έλεγαν ότι είναι αίρεση. Εγώ την ανακάλυψα όταν γνώρισα έναν γκουρού στην Κροατία και με βοήθησε πολύ να ισορροπήσω στη ζωή μου, ακόμη και στο να κάνω παιδιά, γιατί τότε ήταν ακόμη η εποχή που προσπαθούσα και μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Θέλησα αυτή τη βοήθεια που πήρα να τη δώσω και στον κόσμο. Ασχολήθηκα, διάβασα, ταξίδεψα και τελικά δημιούργησα μια αλυσίδα γυμναστηρίων που ειδικεύονταν σε διάφορες μορφές αυτής της άσκησης και που έμαθε στον κόσμο τι μπορεί να κάνει η γιόγκα γι'αυτούς», τονίζει στο Marie Claire.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved