G-Sports

Sebastian Leto: «Δεν φοβόμαστε τη Barcelona”

Η μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Barelona στο «Camp Nou» πλησιάζει και ο Sebastian Leto σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ONA FM της Βαρκελώνης μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τις πιθανότητες πρόκρισης.


«Καλώ τους φίλους της ομάδας να μας υποστηρίξουν ένθερμα. Η συμπαράστασή τους στο "Camp Nou" είναι εξαιρετικής σημασίας για το σύλλογο. Ευελπιστώ ότι θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια και θα βρεθούν δυναμικά στο πλευρό μας. Η παρουσία τους θα τονώσει το ηθικό μας. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αντεπιθέσεις. Η ταχύτητα είναι το όπλο μας. Είναι πολύ σημαντικό να αποσπάσουμε ό,τι καλύτερο απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Τη σεβόμαστε, όμως δε τη φοβόμαστε. Θέλουμε να προκριθούμε στους "16". Απέναντι στην Barcelona θα πρέπει να αξιοποιήσουμε και την παραμικρή ευκαιρία που θα υπάρξει.
Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης τόνισε:
«Η Barca είναι το φαβορί. Οι υπόλοιποι θα παλέψουμε για τη 2η θέση. Η πρόκριση στους "16" απαιτεί συγκέντρωση και αφοσίωση. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός βάσει εμπειρίας που διαθέτει στο Champions League συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης μετά την Barcelona».
Για τους Messi και Mascerano σημείωσε:
«Δεν θα ανταλλάξω τη φανέλα μου με τον Messi αλλά με τον Mascerano, που είναι αγαπητός φίλος μου. Όσο για τον Messi, εύχομαι να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα».
Για το «Camp Nou» δήλωσε: «Είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστώ εκεί και νιώθω ενθουσιασμένος. Είναι μία επιβλητική έδρα με μοναδική ατμόσφαιρα. Παρακολουθώ την ομάδα και απολαμβάνω το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζει αυτή. Θαυμάζω τους Messi, Xavi και Iniesta. Σπουδαία ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τα πάντα».
Πηγή: πράσινη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved