Στέφανος Τσιτσιπάς: «Οφείλω πολλά στην οικογένεια μου»
G-Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Οφείλω πολλά στην οικογένεια μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι επαγγελματίας τενίστας από την Ελλάδα.

Τον Αύγουστο του 2018 κατάφερε να νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον Κέβιν Άντερσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον τελικό του Rogers Cup, στο Τορόντο.

Όταν άρχισε να φαίνεται το ταλέντο του, ο πατέρας του ανέλαβε τη θέση του προπονητή.

«Οφείλω πολλά στην οικογένεια μου. Ο πατέρας μου με μύησε στην τεχνογνωσία και η μητέρα μου με έμαθε πώς να διαχειρίζομαι την ψυχολογία μου. Διαθέτω στοιχεία και από τους δύο. Εχω μεγαλώσει σε μια τυπική πολύτεκνη ελληνική οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης: ένας για όλους και όλοι για έναν δηλαδή», λέει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Gala και αποκαλύπτει τι έκανε τα 500.000 ευρώ που κέρδισε από την επιτυχία του στο Rogers Cup και τα 2 εκατ. που έχει αποκομίσει από τη μέχρι τώρα καριέρα του.

«Τα χρήματα δεν είναι όσα φαίνονται, δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στον κόσμο», απαντά και προσθέτει: «Τα μισά τα παίρνει η Εφορία, ενώ η προετοιμασία ενός πρωταθλητή τένις απαιτεί τρελά έξοδα. Για να φτάσεις να παίζεις απέναντι σε έναν Ναδάλ υπάρχει κόστος. Ξέρεις πόσα χρήματα θέλει την εβδομάδα ένας καλός προπονητής; 4.000 ευρώ. Τα έξοδα για τα ταξίδια; Για το υπόλοιπο teal; Πού να βρεθούν; Αν δεν υπήρχε η αδελφή της μητέρας μου να με βοηθήσει οικονομικά δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει. Πραγματικά της χρωστώ πολλά. Τώρα πλέον άρχισαν να βγαίνουν κάποια χρήματα. Ελπίζω με αυτά να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να αγοράσω ένα δικό μου σπίτι στα νότια προάστια», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved