Χαράλαμπος Παπανικολάου: «Τα τελευταία τρία χρόνια αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση»
G-Sports

Χαράλαμπος Παπανικολάου: «Τα τελευταία τρία χρόνια αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση»

Γοητευτικός, με υπέροχα μπλε μάτια και γυμνασμένο κορμί, ο κολυμβητής Χαράλαμπος Παπανικολάου έγραψε ιστορία στον αθλητισμό και όχι μόνο.

Υπήρξε για μια δεκαετία το super idol του υγρού στίβου αλλά και του γυναικείου πληθυσμού. Τελικά η γοητεία που ασκούσε στις γυναίκες ήταν κάτι που τον κολάκευε;

«Ήταν κάτι που δεν έδινα καμία σημασία, γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Το έβλεπα τη δεκαετία του '80, που τώρα συναντώ γυναίκες συνομήλικες, μεγαλύτερες ή μικρότερες και μου λένε ότι με είχαν αφίσα στο δωμάτιο τους. Αυτό με κολακεύει και λέω: «Κοίτα τι γινόταν τότε». Έρχονταν 50-100 γράμματα την ημέρα στην πολυκατοικία που έμενα στα Πατήσια. Τότε, ίσως επειδή ήμουν μικρός σε ηλικία, δεν έδινα καθόλου σημασία. Τα τελευταία 3 χρόνια αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση, δεν ακούω ειδήσεις. Η πολιτική είναι μια κανονική μπίζνα και οι πολιτικοί είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν αυτή την μπίζνα. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις μπίζνες άλλων. Οι ειδήσεις με πάνε στον πάτο. Δεν προσφέρουν τίποτα, μόνο καταστροφολογία», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved