G-Sports

Έβγαζε χρήματα χρησιμοποιώντας το όνομα του Μπέκαμ

Το όνομα του Ντέιβιντ Μπέκαμ χρησιμοποιούσε ο πρώην μπατζανάκης του για να εξαπατάει πλούσιους επενδυτές και να τους αποσπάει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο 39χρονος Ντάρεν Φλουντ παραδέχτηκε ότι η εταιρία του The Commodities Link προσέγγιζε τα υποψήφια θύματα προβάλλοντας τη συγγένεια του με τον πρώην ποδοσφαιριστή για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και δήλωσε ένοχος για απάτη 890.000 ευρώ σε δικαστήριο της Αγγλίας.

Ο πρώην σύζυγος της αδελφής της Βικτόρια Μπέκαμ και οι συνεργάτες του ζητούσαν από πλούσιους πελάτες τους να αγοράζουν σπάνια πέτρωματα τα οποία χρησιμοποιούνται στις συσκευές νέας τεχνολογίας.

Τους έβαζαν να πληρώνουν μέχρι και 200 φορές την πραγματική τιμή τους, χωρίς να τους αποκαλύπτουν ότι τα συγκεκριμένα υλικά δεν είχαν καμία μεταπωλητική αξία.

Όπως και συνέβη, καθώς όταν οι επενδυτές προσπάθησαν να τα πουλήσουν πιστεύοντας ότι θα έβγαζαν κέρδος, δεν έβρισκαν αγοραστές. Οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες προτιμούσαν να αγοράζουν χονδρική με τον τόνο από τις εταιρίες εξόρυξης των πετρωμάτων και όχι από άτομα που είχαν στην κατοχή τους «κάποια κιλά»!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved