Gerard Pique: Η παρουσίαση του βιβλίου του και η... πρόταση γάμου
G-Sports

Gerard Pique: Η παρουσίαση του βιβλίου του και η... πρόταση γάμου

Ο Gerard Pique είναι κατά πολλούς ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή, όμως φαίνεται πως εκτός από το ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και στην... συγγραφή βιβλίου. Ο άσσος της Barcelona παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο στο “Parc de la Ciutadella” στη Βαρκελώνη μπροστά σε πλήθος θαυμαστών του που είχαν συρρεύσει για να τον δουν από κοντά και να του κάνουν ερωτήσεις.

Μάλιστα μια από τις θαυμάστριές του, του έκανε ανοιχτά πρόταση γάμου, με τον αμυντικό των “Blaugrana” να τα... χάνει για λίγο και τελικά να μην απαντά. Τον ρώτησαν ακόμη αν γνωρίζει ότι είναι sex symbol και εκείνος απάντησε με σεμνότητα "δεν ξέρω τι να πω".

Για το αν θέλει να συνεχίσει στα βήματα του Γκουαρντιόλα απάντησε: «Μου αρέσει πολύ ο κόσμος του ποδοσφαίρου και το να γίνω προπονητής δεν είναι κάτι που αποκλείω».


Για τη σύγκριση Μέσι - Κριστιάνο δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά και ο Μέσι το δείχνει κάθε μέρα. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάποια σύγκριση μεταξύ τους».


Για το ματς με την Ατλέτικο τόνισε: «Πάμε για να κερδίσουμε εκεί. Αν τα καταφέρουμε σίγουρα θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αν χάσουμε θα μείνουμε έξι βαθμούς πίσω και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε».






©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved