Παναγιώτης Κονέ-Εύη Λέκκα: Έρωτας με γεύση από... Μεξικό!
G-Sports

Παναγιώτης Κονέ-Εύη Λέκκα: Έρωτας με γεύση από... Μεξικό!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους βιώνουν ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα, που σε λίγο καιρό κλείνουν έναν χρόνο μαζί.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη φάση αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του και, καθώς προπονείται μόνος του και είναι χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχει ελεύθερο χρόνο να απολαμβάνει την αγαπημένη του, η οποία είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης.

Υστερα από επτά χρόνια σχέσης με το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη, ο 31χρονος μέσος, που είχε παραχωρηθεί στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Ουντινέζε, βρήκε τη γυναίκα των ονείρων του και δεν κρύβει πια τον έρωτά του. Αν και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τους τόνους στην προσωπική τους ζωή, τρέφουν τόσο έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον που πρόσφατα αποφάσισαν να ανεβάσουν στα social media την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Μετά τις καλοκαιρινές αποδράσεις τους στη Μύκονο, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους παραθεριστές και τους φακούς των παπαράτσι, πρόσφατα ταξίδεψαν στο Λονδίνο, όπου βγήκαν για φαγητό στα μοδάτα εστιατόρια, έκαναν τις φθινοπωρινές αγορές τους και ανανέωσαν τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα. Οταν είναι στην Αθήνα, βρίσκονται συχνά στο μεξικάνικο εστιατόριο που διατηρεί η Εύη στο κέντρο της πρωτεύουσας, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει λατρέψει το μεξικάνικο φαγητό.

Η καθημερινότητα του ερωτευμένου ζευγαριού είναι όμορφη και από τότε που μοιράζονται μαζί τη ζωή τους όλα έχουν αποκτήσει άλλο νόημα για εκείνους. Ανθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με τη Realnews, ότι, αν και ακόμη δεν έχουν συγκατοικήσει, πηγαινοέρχονται ο ένας στο σπίτι του άλλου και ότι σκοπεύουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ανάμεσα στα πολλά κοινά που έχουν είναι και η αγάπη τους για τη γυμναστική.

Η καστανή καλλονή με τις αναλογίες μοντέλου είναι δυναμικός χαρακτήρας και έχει ένα μότο στη ζωή της που την έχει κάνει να μη φοβάται την επόμενή της κίνηση: «Νιώσε τον φόβο και προχώρα ό,τι και να γίνει». Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της το έχει λατρέψει ο Παναγιώτης, καθώς είναι μια γυναίκα που μπορεί να τον στηρίξει ακόμα και στα δύσκολα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved