Τούς ήθελαν να χωρίζουν και εκείνοι έψαχναν το νέο τους σπίτι όπου και μετακόμισαν!
G-Sports

Τούς ήθελαν να χωρίζουν και εκείνοι έψαχναν το νέο τους σπίτι όπου και μετακόμισαν!

Εκείνοι μετακόμιζαν σε ολοκαίνουργιο σπίτι κάνοντας το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους και πολλοί τους ήθελαν να έχουν χωρίσει!  Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Οχι µόνο δεν τράβηξαν δρόµους χωριστούς η Άννα Πρέλεβιτς µε τον Ιωάννη Παπαπέτρου, όπως ψιθυριζόταν τον τελευταίο καιρό, αλλά µόλις µετακόµισαν στο νέο τους σπίτι. Είναι µαζί και πολύ ερωτευµένοι και πρόσφατα αποφάσισαν να αλλάξουν σπίτι, µετακοµίζοντας από τα νότια στα βόρεια προάστια. Το ζευγάρι έµενε το τελευταίο διάστηµα στη Γλυφάδα, αλλά, σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, έψαχνε αρκετό διάστηµα να αλλάξει κατοικία.

Οπως λέει το στενό τους περιβάλλον, το µοντέλο και ο µπασκετµπολίστας του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλά µαζί, έχουν βρει τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση τους και έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν το ενδεχόµενο της επισηµοποίησης. «Οταν ένα σύνολο πραγµάτων είναι ευνοϊκό, µαζί µε το σωστό timing, τότε µε χαρά θα δηµιουργήσω µια όµορφη οικογένεια», είχε δηλώσει το καλοκαίρι σε συνέντευξή της η όµορφη fashion blogger, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόµενο αυτό, και πολλοί καλοί τους φίλοι που τους συναναστρέφονται συχνά λένε πως είναι από τα ζευγάρια που δείχνουν έτοιµα να ζήσουν αυτό το πολυπόθητο «για πάντα µαζί».

Το τελευταίο διάστηµα, και παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε φάση µετακόµισης, η Άννα. Πρέλεβιτς έπρεπε να ταξιδέψει στο Λονδίνο για επαγγελµατικούς λόγους και έτσι έµεινε µακριά από τον σύντροφό της, ο οποίος, βέβαια, είχε και αυτός αυξηµένες υποχρεώσεις µε την οµάδα του και δεν µπορούσε να την ακολουθήσει.

Επιπλέον, η επιµονή τους να κρατούν τη σχέση τους µακριά από τα social media και γενικότερα τον Τύπο έκανε πολλούς να µιλούν για πιθανή αποµάκρυνσή τους και για κρίση στη σχέση τους. Φήµες, όµως, που δεν έχουν ούτε ψήγµα αλήθειας, καθώς οι δυο τους διανύουν µία από τις καλύτερες περιόδους του έρωτά τους, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 και συνεχίζεται το ίδιο δυνατός και παθιασµένος µε τον πρώτο καιρό. Στενοί τους φίλοι, µάλιστα, µιλούν για ένα πολύ ευτυχισµένο ζευγάρι που οδεύει µε µαθηµατική ακρίβεια στο happy end της σχέσης του.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, πάντως, η Αννα αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο της στη διαµόρφωση των χώρων και τον εξοπλισµό του νέου της σπιτιού µε τον αγαπηµένο της, µε τον οποίο βλέπουν αυτή τη µετακόµιση ως µία ευκαιρία για να ανανεωθούν!

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved