Βασιλική Μιλλούση: «Είμαι μια νοικοκυρά που τρελαίνεται με την καθαριότητα»
G-Sports

Βασιλική Μιλλούση: «Είμαι μια νοικοκυρά που τρελαίνεται με την καθαριότητα»

Μετά από 27 χρόνια με δύσκολες και απίθανης ευτυχίας στιγμές, η Βασιλική Μιλλούση αποσύρεται από την ενόργανη γυμναστική ξεκινώντας μια νέα ζωή στο πλάι πάντα του Ολυμπιονίκη και τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και αγαπημένου της Λευτέρη Πετρούνια.

Εκτός όμως από πρωταθλήτρια είναι και... νοικοκυρά! Η Βασιλική Μιλούσση καταρρίπτει τον μύθο που θέλει τις «βασίλισσες των σπορ» να μην αγαπούν τις δουλειές του σπιτιού.

«Ποιος λέει ότι οι πρωταθλήτριες δεν είναι γυναίκες του σπιτιού; Είμαι μια νοικοκυρά που τρελαίνεται με την καθαριότητα. Μου αρέσει να ετοιμάζω μόνη το φαγητό μου και να μαγειρεύω υγιεινά. Παλαιότερα μαγείρευα όταν το πρόγραμμα μου το επέτρεπε. Τώρα που θα έχω περισσότερο χρόνο ευελπιστώ να δημιουργώ πιο συχνά στην κουζίνα».

Εξάλλου δεν θα μαγειρεύει μόνο για εκείνη, αφού εδώ και πολλά χρόνια είναι ζευγάρι με τον Ολυμπιονίκη και τρις παγκόσμιο πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια:

«Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος που δεν ασχολείται με τον πρωταθλητισμό να καταλάβει τη ζωή ενός αθλητή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε κοινούς κώδικες. Ο Λευτέρης είναι ο πιο δυνατός μου υποστηρικτής, ο καθοδηγητής μου. Θαυμάζω τον τρόπο σκέψης του και τη δύναμη που εκπέμπει στους αγώνες», δήλωσε η ίδια στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved