G-Sports

Συγκινεί ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκλαιγα από τον πόνο, αλλά αγωνίστηκα για τους Έλληνες» (vid)

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκινεί με την εξομολόγησή του on camera. Αν και τραυματισμένος κέρδισε τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του στην Ντόχα.

Σε ένα βίντεο που πόσταρε στο κανάλι του στο youtube μίλησε για τον τραυματισμό, την επέμβαση και την περηφάνια που ένιωσε κερδίζοντας.

«Την ημέρα του Προκριματικού έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ, να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ. Το 70% όλης της προσπάθειας που κάνω είναι για τους Έλληνες και για όλο αυτό που εισπράττω. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού. Τώρα, όλα είναι στο χέρι το δικό μου και των φυσικοθεραπευτών μου για το πόσο γρήγορα θα μπω. Είμαι ήδη στην τρίτη εβδομάδα και προχωράω πολύ γρήγορα. Πριν από δύο εβδομάδες πανηγύριζα που πήρα το παγκόσμιο και δύο εβδομάδες μετά πανηγυρίζω που βάζω τη μπλούζα μου. Πρέπει να γίνω καλά να είμαι πιο δυνατός για να πάρουμε την πρόκριση από το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Οκτώβριο για το Τόκιο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε πανηγυρικά την πρόκριση με ένα ακόμη τίτλο, τον 4ο, και να πετάξουμε στο Τόκιο. Όταν γίνει καλά ο ώμος θα πετάω δεν θα πατάω! Θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται. Θα πάμε όλοι μαζί στο Τόκιο για να φέρουμε το χρυσό μετάλλιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved