Συγκλονίζει ο Πύρρος, 5 μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του! Ο καρκίνος και η νέα ζωή στο Σικάγο!
G-Sports

Συγκλονίζει ο Πύρρος, 5 μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του! Ο καρκίνος και η νέα ζωή στο Σικάγο!

Ο Πύρρος Δήμας, πέντε μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας του από τον καρκίνο που την ταλαιπωρούσε, μίλησε για το παρελθόν, το νέο παρόν και φυσικά το μέλλον! 

Ο Έλληνας που έκανε περήφανη τη χώρα μας στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πέντε μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας, βρίσκεται πλέον στο Σικάγο, έχοντας αναλάβει την Αμερικανική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών.

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στη «lifo» ο μεγάλος ολυμπιονίκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αρρώστια που του στέρησε τη μητέρα των παιδιών του.

«Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που σε ταπεινώνει, σε κάνει να χάσεις την προσωπικότητα και την ελευθερία σου. Στιγμές που εύχεσαι να έρθει ο θάνατος ως λύτρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η χειρότερη μορφή του καρκίνου σε σκοτώνει, αλλά κάνει και τους δικούς σου να αργοπεθαίνουν. Κοιτάζουμε πάντα τον άνθρωπο στο κρεβάτι και καλά κάνουμε. Ας μην ξεχνάμε, όμως, κι αυτούς που είναι γύρω από το κρεβάτι. Και αυτοί με κομμάτια ζωής το πληρώνουν όλο αυτό. Με την Αναστασία, που λέτε, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο. Γι’ αυτό και νίκησε και τη στατιστική και έζησε πέρα από τις προγνώσεις. Δοκιμάσαμε οτιδήποτε υπήρχε ως την τελευταία στιγμή. Και μετά άρχισε να σβήνει».

Ο Πύρρος αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βίωσε παλιά. «Εδώ ήμουν Αλβανός, στην Αλβανία ήμουν Ελληνας, μπέρδεμα...» σχολίασε και συμπλήρωσε: «Εμπαινα στο λεωφορείο και πιανόμουν από την ψηλότερη λαβή για να φαίνονται τα χέρια μου. Φοβόμουν ότι έτσι και χανόταν κανένα πορτοφόλι θα κατηγορούσαν εμένα…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved