Wayne Rooney: “Σας απογοήτευσα”
G-Sports

Wayne Rooney: “Σας απογοήτευσα”

 Συγγνώμη από τους γονείς της γυναίκας του ζήτησε μετανιωμένος ο Wayne Rooney. Ο άσσος της Manchester United μετά τις αποκαλύψεις για τις συζυγικές του απιστίες και την κριτική που έχει δεχτεί από τον Αγγλικό Τύπο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση τόσο αγωνιστικά, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Η Coleen τον συγχώρεσε τελικά και τον δέχτηκε πίσω για να σώσει το γάμο της, όμως οι γονείς της ήταν θυμωμένοι και αηδιασμένοι, αφού ο επιθετικός των “κόκκινων διαβόλων” είχε απατήσει την κόρη τους με δυο ιερόδουλες. Στην αρχή δεν ήθελαν καν να τον ακούσουν , όμως τελικά δέχτηκαν τον Wayne Rooney στο σπίτι τους και τον συγχώρεσαν για το καλό της κόρης τους.


Ο Wayne Rooney έχει μείνει εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα της Manchester με τη Valencia και δεν ταξίδεψε καν στη Ισπανία. Επίσημα από την ομάδα δηλώνουν ότι ο επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όμως ο Αγγλικός Τύπος κάνει λόγο για ντεφορμέ κατάστασή του παίκτη που ανάγκασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αφήσει ένα από τα πιο ισχυρά του "χαρτιά" εκτός αποστολής.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved