Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκαλύπτει γιατί τον τρόμαξε ένας θαυμαστής του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκαλύπτει γιατί τον τρόμαξε ένας θαυμαστής του

Στα 20 χρόνια του έγινε ξαφνικά διάσημος.

Ο τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε γι’ αυτή την αλλαγή στη ζωή του, αν του λείπει κάτι από την κλασική ζωή ενός 20χρονου, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό λατρείας που έχει βιώσει.

Σου λείπει κάτι από την κλασική ζωή ενός 20χρονου;

«Το τένις το αγαπώ πολύ, αλλά αυτό που σκέφτομαι πολλές φορές είναι ότι, αν δεν έκανα πρωταθλητισμό, θα ήμουν πολύ πιο δημιουργικός σε αυτά που κάνω και στα χόμπι μου. Θα είχα περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, για τους φίλους μου και για τη δημιουργία».

Κολλητούς έχεις από το σχολείο; Γιατί είναι γνωστό πως στο λύκειο έκανες home school.

«Από το σχολείο, οι μόνοι φίλοι που είχα ήταν αυτοί που έπαιζαν τένις. Αλλά εκτός από αυτούς, δυστυχώς όχι».

Πώς είναι να γίνεσαι ξαφνικά διάσημος στα 20 σου;

«Η προβολή είναι και αυτή μέρος της δουλειάς. Τόσο το τένις όσο και ο χαρακτήρας μου είναι κομμάτια της επιτυχίας. Φυσικά, όμως, υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να είχα την ιδιωτικότητά μου».

Βίωσες κάποιο ακραίο περιστατικό λατρείας;

«Θυμάμαι έναν fan ο οποίος ήρθε να μου ζητήσει αυτόγραφο και μου είπε ότι θα το κάνει τατουάζ στο χέρι. Με τρόμαξε λίγο, δεν συμφώνησα με αυτήν τη σκέψη και του το είπα. Αν και πρόσφατα, στην California, ήρθε μια κυρία γύρω στα 70 που είχε πάνω της κάμποσα τατουάζ και μου έδειξε ότι ένα από αυτά ήταν η υπογραφή μου. Δεν ξέρω πώς τη βρήκε», λέει στο Down Town.