Μαντώ Τζαβάρα: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της μετά την κακοποίηση από τον σύντροφό της (Video)

Μαντώ Τζαβάρα: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της μετά την κακοποίηση από τον σύντροφό της (Video)

Σάλος έχει προκληθεί από τις αναρτήσεις της Μαντώ Τζαβάρα για τον σύντροφό της, παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων μπάσκετ, στα social media.

Μετά τις σκληρές εικόνες έρχεται μια εξομολόγηση που σοκάρει!

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκαλύπτει τις τραγικές ώρες που πέρασε στα χέρια του όταν την χτυπούσε με μανία, σημαδεύοντας την.

«Όταν του είπα ότι θέλω να διακόψουμε μου είπε «δεν πάω πουθενά, φώναξε αστυνομία θα μείνω εδώ»…


Με αγάπησε πολύ και τον αγάπησα πάρα πολύ και αυτό ισχύει ακόμα. Τον αγαπάω γιατί δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. Παντρεύτηκε νωρίς δεν έκανε την ζωή του, με πρόωρες ευθύνες, καταστράφηκε οικονομικά… Η αβεβαιότητα της δουλειάς του… πολλά… το οικογενειακό του περιβάλλον, πολλά. Δεν είχε σχέση με τη μητέρα του, είχαν να μιλήσουν 8 μήνες. Έχει πεθάνει ο μπαμπάς του και δεν είχε πατρικό ένστικτο», είπε και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί δύο χρόνια, δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό, σαν ζευγάρι πάντα τσακωνόμασταν λεκτικά. Η πρώτη χειροδικία ήταν τον Δεκέμβρη, με γρονθοκόπησε και έπαθα κάταγμα στη μύτη. Επαναλήφθηκε 6-7 φορές. Ήταν παιδί με πρόβλημα και ήθελα να τον βοηθήσω. Προέρχομαι από οικογένεια με ενδοοικογενειακή βία και ήθελα να βοηθήσω. Την έχω νιώσει την βία. Έχω ζήσει απίστευτη βία από τον πατέρα μου στη μητέρα μου και στα αδέρφια μου.

Για αυτό και έχω γίνει και σκληρός άνθρωπος, δυναμική. Για αυτό είναι σαν να είμαι ο άνδρας στην σχέση. Κι εγώ θέλω τρυφερότητα. Είναι ένα παιδί που τον πέταξε η μητέρα του. Αν τον πέταγα κι εγώ τι θα γινόταν. Τον πέταξα εγώ τώρα… Να εκμεταλλευτώ ότι δεν έχει σπίτι να πάει κάπου;

Δεν έχω αφήσει ποτέ κάποιον. Δεν είναι όλα πάντα φιγούρα. Οποιαδήποτε άλλη στην θέση μου θα είχε βγει γιατί θα ήθελε αυτό. Εγώ δεν θέλω αυτό. Είναι ένα παιδί που δεν του δόθηκε η ανάγκη, την έχει ανάγκη, έχει και το πρόβλημα, πήγε στον πάτο, δεν του έδωσα κλωτσιά. Όταν χώρισα το 99′ δεν είχα να φάω και κοιμόμουν στρωματσάδα», είπε με δάκρυα στα μάτια.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα