Άκης Ζήκος: “Χρειάζομαι και πάλι ένα σκοπό στη ζωή μου”
G-Sports

Άκης Ζήκος: “Χρειάζομαι και πάλι ένα σκοπό στη ζωή μου”

Ο Άκης Ζήκος μετά από μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και είναι αποφασισμένος αν εκλεγεί να αφήσει ένα έργο.


“Πραγματικά πιστεύω ότι από τη στιγμή που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, ο Δήμος της Αθήνας είναι μια “ασχολία” που θα γεμίσει τη ζωή μου και στην οποία έχω πραγματικά τις δυνατότητες να προσφέρω κάτι. Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος να γίνω ούτε βουλευτής ούτε υπουργός. Το μόνο που θέλω είναι να αφήσω ένα έργο. Μικρό ή μεγάλο δεν θα το κρίνω εγώ. Αρκεί να αφήσω κάτι”.


Όσο για τη ζωή του μετά τον πρωταθλητισμό, δήλωσε: “Όταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή που θέλεις. Για μένα το ποδόσφαιρο ήταν τρόπος ζωής και είμαι ευτυχισμένος που το έζησα στο maximum και μάλιστα προσπάθησα πολύ για να πετύχω όσα πέτυχα. Τα τελευταία δυο χρόνια όμως κατάλαβα ότι πλέον είμαι ελεύθερος να ζήσω. Να βγω, να ξενυχτήσω, να πάω για φαγητό με φίλους και να χαλαρώνω όποτε θέλω. Σε όλα όμως χρειάζεται μια ισορροπία. Διανύω μια περίοδο αρκετά ανέμελη, αλλά δυο χρόνια ήταν αρκτά. Χρειάζομαι και πάλι ένα σκοπό στη ζωή μου και χαίρομαι που τον βρήκα.”

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved