“Βασιλιάς της Ελλάδας ο Λέτο”
G-Sports

“Βασιλιάς της Ελλάδας ο Λέτο”

Κολακευτικό δημοσίευμα από την Ισπανία χαρακτηρίζει τον Σεμπάστιαν Λέτο «Βασιλιά της Ελλάδας».


Το «Don Balon» έκανε αφιέρωμα στον Αργεντινό χαφ του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αγωνίζεται καλά. Η αριστερή πτέρυγα συγκαταλέγεται στις αρμοδιότητες του. Σε αντίθεση με τον διασκελισμό του είναι ταχύς και δημιουργικός. Διαθέτει μεταβιβάσεις ακριβείας στα αντίπαλα καρέ και είναι το βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού. Ο διασκελισμός του, οι αντοχές του και η καλή φυσική κατάσταση που τον διακρίνει, μας αναγκάζει να τον παρομοιάσουμε με τον πρώην παίκτη της Μαγιόρκα, Γιόνας Γκουτιέρες».

«Είναι ο βασιλιάς της Ελλάδας. Σε διάστημα δύο ετών κατάφερε να διπλασιάσει τα τρόπαια του. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα… με τα μισά να είναι με τον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα με την ομάδα του Παναθηναϊκού, δύο σύλλογοι οι οποίοι είναι… αιώνιοι αντίπαλοι.

«Είναι ένας εξτρέμ με σπάνια χαρίσματα. Ο Λέτο γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 30 Απριλίου του 1986. Έχει ύψος 1.88 και ζυγίζει 80 κιλά. Αποτελεί ανακάλυψη της Λανούς το 2005. Αγωνίστηκε συνολικά σε 52 ματς και σημείωσε 8 γκολ. Ο Μπενίτεθ τον ζήτησε στη Λίβερπουλ και κατάφερε να τον αποκτήσει.
Ωστόσο, ένα πρόβλημα με το διαβατήριο δεν του επέτρεψε να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδιακαι σκόραρε δύο τέρματα. Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό με τον οποίο μετρά 43 αγώνες και 8 γκολ.

«Στο ξεκίνημα της καριέρας του αν και άπειρος κατάφερε να σκοράρει σε βάρος της Μπόκα Τζούνιορς το 2006. Το συγκεκριμένο γκολ κόστισε στην Μπόκα τον τίτλο του πρωταθλήματος καθώς την έστειλε στα πλέι οφ της διοργάνωσης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved