Σοκ με την αποκάλυψη Ελληνίδας αθλήτριας: Χειρουργούνταν για καρκίνο του μαστού την ώρα του σεισμού
G-Sports

Σοκ με την αποκάλυψη Ελληνίδας αθλήτριας: Χειρουργούνταν για καρκίνο του μαστού την ώρα του σεισμού

Σεισμός Αθήνα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη μέσω Facebook Ελληνίδας Ολυμπιονίκη ότι χειρουργούταν για καρκίνο του μαστού την ώρα του χθεσινού σεισμού. 

Ο λόγος για τη Μαρία Πολύζου, την πασίγνωστη και πολύ αγαπητή μαραθωνοδρόμο η οποία κατέχει τους περισσότερους τίτλους και ρεκόρ στον ελληνικό αθλητισμό.

Η επιτυχημένη αθλήτρια η οποία έχει αφοσιωθεί από το ξεκίνημα της καριέρας της στον αθλητισμό αλλά και στο να δίνει κουράγιο και να γίνεται πρότυπο για τα νέα παιδιά, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της. Όμως, ακόμα και αυτή τη μάχη την δίνει με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Χθες, την ώρα του μεγάλου σεισμού που ταρακούνησε και κατατρόμαξε το πανελλήνιο, εκείνη βρισκόταν μέσα στο χειρουργείο και χειρουργούνταν στον μαστό αφού διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η ίδια, λίγες ώρες αργότερα και αφότου είχε συνέλθει από τη νάρκωση, με χαμόγελο πόζαρε στον φακό και έστειλε για ακόμα μία φορά το μήνυμα δύναμης ψυχής και αισιοδοξίας. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

"ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΞΑΝΑ !! Παρόλο τον μεγάλο σεισμό την ώρα του χειρουργείου και τους μετασεισμούς στην διάρκεια του, εσείς και όλη η ιατρική ομάδα σας, μείνατε στο καθήκον σας και κοντά μου και πήγαμε περίφημα ! Προχωράμε στα επόμενα στάδια !! Vassilis Venizelos Maria Polyzou".

Δείτε φωτογραφίες που ανάρτησε λίγο μετά το χειρουργείο αλλά και στιγμιότυπα από την γεμάτη ευτυχία ζωή της:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άθλοι της Μαρίας Πολύζου στους μαραθωνίους και τους αγώνες αντοχής έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και ο al jazeera έχει προβάλλει ντοκιμαντέρ για εκείνη. Δείτε το παρακάτω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved