Θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Ποζίδη! Τα συγκινητικά μηνύματα καλλιτεχνών (video)
G-Sports

Θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Ποζίδη! Τα συγκινητικά μηνύματα καλλιτεχνών (video)

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ο Ολυμπιονίκης ελληνορωμαϊκής πάλης Γιώργος Ποζίδης, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στον αθλητικό όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο! 

Ο Γιώργος Ποζίδης ο οποίος είχε ξεχωρίσει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Μόσχας το 1980 και του Λος Άντζελες το 1984 καθώς έφτασε μέχρι την εξάδα, έτρωγε σε μία ταβέρνα στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης μαζί με φίλους όταν ξαφνικά άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία. Πριν καν προλάβουν οι φίλοι του τι τού συνέβαινε, σωριαζόταν κάτω χάνοντας τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως όταν έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά αφού η καρδιά του είχε ήδη σταματήσει να χτυπά.

Φίλοι του, κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν πολύ, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο μέσα από τα social media.

Η Μελίνα Ασλανίδου, συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της: "Γιωρικα μου πουλοπομ πως να σ αποχαιρετήσω? Τι λόγια να πω για την ανθρωπιά σου τεμετερον πουλιμ πουλιμ... Σπαραζει η ψυχή μου... Κική μου τι να πω? Κορίτσι μου, παιδιά αγαπημένα δεν τολμώ να πω κουράγιο αφού ούτε εγώ ή ίδια δεν το πιστεύω... Σ ευχαριστώ πατέρα μου για όλα όσα μου έμαθες κυρίως να είμαι καλός άνθρωπος. Σ ευχαριστώ σ ευχαριστώ... Καλό ταξίδι και εκεί πάνω ψηλά με τον Χρύσανθο και τον Γωγο θα στήσετε ποντιακό μεγάλο γλέντι είμαι σίγουρη για αυτό... Θα μας λείψεις..."

Ο Γιώργος Λύρας, σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα, συντετριμμένος και εκείνος από τον χαμό του, ανέβασε ένα βίντεο όπου απεικονίζεται ο Γιώργος Ποζίδης να κρατά στα χέρια του την κόρη του ζευγαριού, την Ηλέκτρα η οποία έκανε ακροβατικά στα χέρια του. Δείτε το βίντεο παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved