Το στοίχημα του Ρονάλντο για να ζυγιστεί... live
G-Sports

Το στοίχημα του Ρονάλντο για να ζυγιστεί... live

Στοίχημα πως θα ζυγιστεί... on camera έβαλε ο Ρονάλντο αν η Κορίνθιανς δεν κατακτήσει το Πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Το "φαινόμενο" εδώ και κάποια χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα παραπανίσια κιλά του, έχει δεχτεί έντονη κριτική για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, οι οποίες επηρρεάζονται από το βάρος του, ενώ τον τελευταίο καιρό το έχει ρίξει στο... χιούμορ και αυτοσαρκάζεται.


Πρόσφατα έβαλε στοίχημα με Βραζιλιάνο κωμικό πως αν η ομάδα του δεν πάρει το Πρωτάθλημα, θα ζυγιστεί... live."Όμως εγώ θα φέρω τη ζυγαριά. Δεν είμαι τόσο λεπτός όσο νόμιζα αλλά ούτε και τόσο χονδρός όπως λένε οι περισσότεροι" τόνισε ο Ρονάλντο.

Η Κορίνθιανς δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά σε αγωνιστικό επίπεδο και ουσιαστικά, αυτό στο οποίο ποντάρει το "φαινόμενο" για να κερδίσει το στοίχημα είναι η δική του επιστροφή στα γήπεδα. "Είμαι στη διάθεση της ομάδας από αυτή την Κυριακή. Ελπίζω ότι η επιστροφή μου θα είναι σημαντική για την ομάδα, ελπίζω να είμαι αποφασιστικός όπως ήμουν πάντα. Με δυσαρεστεί που έμεινα έξω κάποιο διάστημα αλλά αυτή είναι για μένα η καλύτερη στιγμή να επανέλθω. Απέχουμε πέντε βαθμούς από την κορυφή και έχουμε και το μεταξύ μας παιχνίδι με την Κρουζέιρο, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να αναδειχτούμε πρωταθλητές".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved