Τελευταία... ζαριά για το «τριφύλλι»
G-Sports

Τελευταία... ζαριά για το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός παίζει στο αποψινό παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν στο ΟΑΚΑ (21:45, ΝΕΤ), το τελευταίο του χαρτί για διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το «τριφύλλι» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ύστερα τις ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Champions League και καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Εκείνο που θέλει ο Κοζανίτης τεχνικός είναι να εξασφαλιστεί το μηδέν στην άμυνα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι θα έχουν δύο (φουλ) μπακ ως στηρίγματα. Επίσης, ο 45χρονος προπονητής καλείται να ρισκάρει ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον κίνδυνο να εμφανιστούν κουρασμένοι ή να τραυματιστούν κάποιοι παίκτες του.

Ο Νιόπλιας θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης. Πιο μπροστά θα παίξει ο Καραγκούνης, ενώ στα πλάγια θα βρίσκεται ο Μαρίνος και ο Γκαρσία. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερνάντες, Πλεσί, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Ιωαννίδης. Εκτός έμειναν οι Γκοβού, Λέτο, Καντέ, Γκοβού και ο τιμωρημένος Ζιλμπέρτο. Στο όριο των καρτών βρίσκεται ο Καραγκούνης.

Πώς θα αγωνιστούν οι Ρώσοι

Με σύστημα 3-4-2-1 θα παρατάξει ο Κουρμπάν Μπερντιέβ τη Ρούμπιν Καζάν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο χρόνος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τους: Ριζίκοφ (τερματοφύλακας), Σαλουκβάτζε, Νάβας, Μποκέτι (τρεις στόπερ), Καλέσιν (δεξί μπακ χαφ), Ανσάλντι (αριστερό μπακ χαφ), Νομπόα, Μουράφσκι (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Ριαζάντσεφ (αριστερό χαφ), Εντουάρντο (δεξί χαφ), και Μάρτινς (επιθετικός). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αρλάουσκις, Μάκμπεθ, Καραντενίζ, Κουζμίν, Μπαλιάικιν, Νάτσο, Ορέχοβ και Μεντβέντεφ.

πηγή: http://www.newsbomb.gr/sports/story/teleutaia-zaria-gia-to-trifulli

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved