Δε θα πιστεύετε ποια θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο (photos)
G-Sports

Δε θα πιστεύετε ποια θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο (photos)

Μας χάρισε μαγικές στιγμές στο παρελθόν και σήκωσε στους ώμους της την Ελλάδα, κάνοντάς μας περήφανους. Μετά από πολλές επιτυχίες, αποφάσισε να στραφεί και στον χώρο της υποκριτικής. 

Η εν λόγω κυρία έθεσε μια νέα πρόκληση στον εαυτό της και, εκτός από την ενασχόλησή της τα τελευταία χρόνια και με την πολιτική, αποφάσισε να δοκιμαστεί και στο θεατρικό σανίδι. Πρωταγωνιστεί, λοιοπόν, στην παράσταση «Γόβα Παρθένα» και ξεδιπλώνει όλες τις λεπτομέρειες για τον καινούργιο της ρόλο:

«Παίζω τον εαυτό μου. Πηγαίνω κατά λάθος σε έναν χώρο ευεξίας περιμένοντας να κάνω γυμναστική και μασάζ αλλά είναι τελικά οίκος ανοχής», λέει.

Αποφάσισε να συμμετάσχει στην παράσταση εξαιτίας του δυνατού σεναρίου και των συντελεστών.

«Δέχθηκα γιατί εμπιστεύομαι τον Δημήτρη Πιπερίδη, που γράφει το σενάριο. Είναι αγαπημένος φίλος, πανέξυπνος και ευφυέστατος. Επίσης αγαπημένοι φίλοι είναι και ο Αλέξης Παρχαρίδης ο Βαμβακίδης, ο Ιρδανίδης και φυσικά ο Σταρόβας. Αντε τώρα εσύ να αρνηθείς στον Σταρόβα!», λέει στη Real. Ακόμη δεν έχει εξοικειωθεί πλήρως με τη διαδικασία των προβών.

«Δεν μπορώ να συγκριθώ με τους μεγάλους ηθοποιούς. Καμιά φορά λες πως το μυαλό δεν χωράει τίποτα άλλο. Ακόμη και όταν ξεχνάς μια ατάκα πέντε λέξεων, σκέφτεσαι ότι μεγάλωσες και ότι δεν θα μπορέσεις να τη μάθεις. Και ξαφνικά, εκεί που νιώθεις πως παρά το διάβασμα, δεν ξέρεις τίποτα, έρχονται όλα από μόνα τους! Τελικά κυλούν όλα ομαλά και μένει μόνο η αγωνία».

Πρόκειται για μια πολυάσχολη και δυναμική γυναίκα. Εχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να κολυμπήσει σε άγνωστα νερά και αυτό που τη βοήθησε να πετύχει μέχρι τώρα είναι η φιλοσοφία του αθλητή που κουβαλάει πάντα μέσα της. «Όταν είσαι στοχοπροσηλωμένος, όταν ξέρεις να συνεργάζεσαι και να οργανώνεσαι, τα καταφέρνεις».

Η ίδια έχει μάθει να τρέχει σε δρόμους μετ' εμποδίων και τα χρυσά μετάλλια που έχει κατακτήσει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, όπως και η επιτυχημένη πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, είναι αδιάσειστες αποδείξεις ότι καταφέρνει πάντα να ξεπερνά όλα τα εμπόδια που συναντά στον δρόμο της.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι για ποια πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved