“Στην Άρσεναλ ο Φάμπρεγκας για πολλά χρόνια ακόμα”
G-Sports

“Στην Άρσεναλ ο Φάμπρεγκας για πολλά χρόνια ακόμα”

Το σήριαλ με το αν θα επιστρέψει τελικά ο Σεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται ακόμα και αυτή τη φορά το θέμα σχολίασε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία του να κρατήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας για αρκετά χρόνια ακόμα στο Λονδίνο. Γνωρίζει πως οι “μπλαουγκράνα” δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα την περίπτωση του παίκτη αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η κατάληξη στο σίριαλ θα είναι θετική.

«Το καλοκαίρι τον έπεισα να μείνει στην ομάδα. Είναι η λογική κατάληξη της μεγάλης αγάπης που τρέφει για την ομάδα. Πιστέψτε με, αν δεν την αγαπούσε δεν θα έμενε. Μην ξεχνάμε ότι η Μπαρτσελόνα σημαίνει πολλά για εκείνον αφού μεγάλωσε εκεί. Θέλει όμως να κερδίσει και κάτι με την Άρσεναλ. Κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό θα παραμείνει, όμως προσωπικά ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμη. Εξαρτάται πολύ και από την δυναμική μας να κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν είμαι πάντως καθόλου απαισιόδοξος και ευελπιστώ να τον έχουμε πολλά χρόνια μαζί μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved