Βασιλική Μιλλούση: «Στην αρχή είχα έναν μικρό προβληματισμό για τη διαφορά ηλικίας με τον Λευτέρη»
G-Sports

Βασιλική Μιλλούση: «Στην αρχή είχα έναν μικρό προβληματισμό για τη διαφορά ηλικίας με τον Λευτέρη»

Η σχέση της Βασιλικής Mιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια πέρασε από διάφορα στάδια.

Άραγε πώς είναι δυο φίλοι, που σίγουρα θα έχουν μοιραστεί προσωπικές τους στιγμές, να γίνονται ζευγάρι και παράλληλα να μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, από την άποψη ότι ήξεραν πολλά πράγματα ο ένας για τη ζωή του άλλου;

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα για τις ζωές μας και τις προηγούμενες σχέσεις μας. Αυτό, όμως, δεν στάθηκε ποτέ αφορμή για να παρεξηγηθούμε. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε πως είμαστε μαζί, η φιλική σχέση που είχαμε και οι εκμυστηρεύσεις μας δεν θα στέκονταν εμπόδιο. Και οι δυο είχαμε ως αρχή το εξής: Είμαστε μαζί και η ζωή μας ξεκινάει από εδώ και πέρα. Δεν αφήσαμε τίποτα να μπει ανάμεσα μας και με μεγάλο σεβασμό στο παρελθόν προχωρήσαμε με κοινό στόχο την ευτυχία μας» λέει με ειλικρίνεια.

Όπως με ειλικρίνεια απαντάει και για τη μικρή διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Στην αρχή είχα έναν μικρό προβληματισμό και αυτό οφείλεται στη φιλική σχέση που είχαμε πριν. Όσο, όμως, τον γνώριζα καλύτερα, έβλεπα τον δυναμισμό που είχε σε όλο του το μεγαλείο. Όπως είναι leader στον αθλητισμό, έτσι είναι και στις σχέσεις με τους δικούς του ανθρώπους. Μπαίνει πάντα μπροστά για να τους προστατεύσει και να τους βοηθήσει. Νιώθεις ασφάλεια άμα τον έχεις κοντά σoυ.

Όταν ξεκίνησε η σχέση μας, ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του, οπότε ο οποιοσδήποτε προβληματισμός εξαφανίστηκε εντελώς. Ύστερα από έξι χρόνια που είμαστε μαζί, εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Και αυτός ο έρωτας που νιώθω έχει γίνει ακόμα πιο βαθύς και ουσιαστικός».

Μια γλυκιά τους ανάρτηση

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Λευτέρης είναι χρυσός Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των κρίκων, ενώ έχει αναδειχτεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζουμε είναι το πώς είναι στην καθημερινότητα του.

«Ο Λευτέρης είναι Τοξότης, εγώ Ταύρος, οπότε είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Τα συναισθήματα μας είναι πάντα στο μάξιμουμ. Σαφώς και θα τσακωθούμε στην καθημερινότητα, όπως και τα περισσότερα ζευγάρια. Είμαστε και οι δυο έντονοι χαρακτήρες. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι τσακωμοί μας δεν έχουν διάρκεια.

Λειτουργούμε με διαφορετικούς μηχανισμούς, αλλά λύνουμε πάντα γρήγορα τις οποιεσδήποτε διαφορές μπορεί να προκύψουν και προχωράμε μπροστά. Ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερος άνθρωπος και απαιτητικός στον στόχο που έχει. Συνεπώς, έχει κατά κάποιο τρόπο την απαίτηση οι κοντινοί του άνθρωποι, όπως η οικογένεια και οι φίλοι του, να τον βοηθούν με τον τρόπο τους να πετύχει αυτό τον στόχο. Ως αθλητής έχει αυτό που λέμε "τετράγωνη λογική" για το πώς πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Έξω, όμως, από τον χώρο του αθλητισμού είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που φροντίζει τους πάντες».

Πριν από έναν χρόνο περίπου, ο Λευτέρης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και, όπως ομολογεί και η ίδια η Βασιλική, αυτό το διάστημα ήταν δύσκολο για τον αθλητή.

«Ήταν ένας χρόνος γεμάτος άγχος, αμφιβολίες και μεγάλη πίεση. Το συγκεκριμένο χειρουργείο ήταν σοβαρό, αν αναλογισθείς πως οι ωμοί στο αγώνισμα των κρίκων είναι πολύ σημαντικά "εργαλεία". Μολονότι το ιατρικό team που ανέλαβε την περίπτωση του ήταν εξαιρετικό, ταλαιπωρήθηκε πολύ κι αυτό διότι ο χρόνος αποκατάστασης ύστερα από την επέμβαση ήταν μεγαλύτερος από ό,τι περιμέναμε» εξομολογείται στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved