Πετρούνιας-Μιλλούση: Ποζάρουν με τη νεογέννητη κόρη τους! Το συγκινητικό μήνυμα του Λευτέρη (photos)
G-Sports

Πετρούνιας-Μιλλούση: Ποζάρουν με τη νεογέννητη κόρη τους! Το συγκινητικό μήνυμα του Λευτέρη (photos)

Εδώ και λίγες ώρες, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ζουν τις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές μετά την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. 

Η μικρή πριγκίπισσά τους ήρθε στον κόσμο χθες το απόγευμα με καισαρική τομή και από το πρώτο κιόλας λεπτό της άφιξής της, το ζευγάρι είδε τη ζωή του να αλλάζει, όπως συμβαίνει, βέβαια για κάθε νέο ζευγάρι που αποκτά παιδί!

Ένας λόγος παραπάνω, βέβαια για τους πρωταθλητές οι οποίοι μέχρι πρότινος είχαν μάθει σε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής ο οποίος όμως, μετά την άφιξη της μικρής τους, ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν.

Κάτι που όχι μόνο δεν τους ενοχλεί αλλά τους χαροποιεί ιδιαίτερα αφού ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς. Μάλιστα, ο Λευτέρης Πετρούνιας το παραδέχτηκε με το πρώτο ποστ που ανέβασε και φυσικά είναι και το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την κόρη τους. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερή τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ' όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα, την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση.
Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved