Κώστας Κεντέρης: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό στην Αθήνα! Δείτε πώς είναι σήμερα! (photos)
G-Sports

Κώστας Κεντέρης: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό στην Αθήνα! Δείτε πώς είναι σήμερα! (photos)

Ο "Γιος του Ανέμου", όπως συνήθιζαν να αποκαλούν τον Κώστα Κεντέρη τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να απέχει από τη δημοσιότητα συνειδητά. 

Γι' αυτό και οποιαδήποτε εμφάνισή του ή ποστ του στο instagram αποτελεί είδηση για τους θαυμαστές του και όλους εκείνους που τον αποθέωναν τις εποχές που εκείνος χάριζε συγκινητικές στιγμές στη χώρα του μέσα από το άθλημά του.

Σήμερα, στα 46 του χρόνια, ο Κώστας Κεντέρης έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά και κάνει επιλεκτικά κάποια ταξίδια στην Αθήνα αφού ζει πλέον μόνιμα στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια, όπου διατηρεί ένα χλιδάτο ξενοδοχείο. Εκεί διαθέτει πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, το «Μικρό Πάπιγκο 1700» που ανήκε στην οικογένεια της γυναίκας του και ο ίδιος αποφάσισε να το ανακαινίσει και να επενδύσει σε αυτό, αλλάζοντας τελείως τη ζωή του.

Πλέον απολαμβάνει μία ήρεμη ζωή στην επαρχία όμως δεν λέει όχι σε κάποια ταξίδια στην Αθήνα προκειμένου να δει φίλους και συγγενείς.
Προσφάτως, μάλιστα, ανέβασε μία όμορφη φωτογραφία από έξοδό του με φίλους σε μπαρ στην Αθήνα όπου έδειξε να απολαμβάνει την παρέα και την όμορφη βραδιά.

Παρ' όλο που τα χρόνια από την εποχή που μεσουρανούσε στον στίβο να έχουν περάσει, όμως ο ίδιος δεν έχει αλλάξει καθόλου και δείχνει να έχει πολύ καλή σχέση με τον χρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved