Ζευγάρι στη ζωή και στον Ιππόδρομο
G-Sports

Ζευγάρι στη ζωή και στον Ιππόδρομο

Η Εύα Καμούτση και ο Κώστας Μαστοράκης θα αγωνιστούν για το τρόπαιο Πηλίου αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Η κόντρα των κορυφαίων ίππων της Ελλάδας, που διεκδικούν το Τρόπαιο Πηλίου στην 8η ιπποδρομία, κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλίππων την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Markopoulo Park.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εννέα συναρπαστικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 13:00 και θα μεταδοθούν απευθείας από το Kontra Channel και το High TV. Ανάμεσα στους αναβάτες που θα αγωνιστούν είναι η Εύα Καμούτση και ο Κώστας Μαστοράκης, οι οποίοι είναι ζευγάρι στη ζωή αλλά και στον Ιππόδρομο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερα από 50.000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6

Και αυτήν την Κυριακή το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο λόγω του τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6, το οποίο αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 50.000 ευρώ. Συνολικά θα προσφερθούν τα ακόλουθα τέσσερα ΣΚΟΡ, για τη σωστή πρόβλεψη του νικητή σε συνεχόμενες κούρσες:

Μοναδικό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις προσφέρουν οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park
  • Ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η ιπποδρομία
  • Δύο ΣΚΟΡ 4, το πρώτο από την 2η έως την 5η ιπποδρομία και το δεύτερο από την 6η έως την 9η ιπποδρομία
  • Ένα ΣΚΟΡ 6 από την 4η έως την 9η ιπποδρομία

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα και για τους νικητές του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή), λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια στο Markopoulo Park

Πόνυ και εξωτικά alpaca στο Markopoulo Park

Το Markopoulo Park θα αποτελέσει και αυτή την Κυριακή τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης με πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια. Οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν κάνοντας ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, θα κάνουν facepainting στο Family Club και θα παίξουν με πολλά νέα παιχνίδια. Όσοι επισκεφτούν το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου θα απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες και παιδικό μενού.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved