Markopoulo Park: Ρεκόρ συμμετοχών με 73 ίππους
G-Sports

Markopoulo Park: Ρεκόρ συμμετοχών με 73 ίππους

  • Τέσσερα ΣΚΟΡ απογειώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Εβδομήντα τρεις καθαρόαιμοι ίπποι, θα αγωνιστούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου σε εννέα Ιπποδρομίες στο Markopoulo Park. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ για το 2019. Η 31η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς προσφέρονται τέσσερα ΣΚΟΡ για την πρόβλεψη του νικητή σε συνεχόμενες κούρσες.

Μοναδικό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις προσφέρουν οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park

Θα προσφερθούν συνολικά:

  • Ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η ιπποδρομία
  • Δυο ΣΚΟΡ 4 από την 2η έως την 5η ιπποδρομία και από την 6η έως την 9η ιπποδρομία
  • Ένα ΣΚΟΡ 6 από την 4ηέως και την 9η ιπποδρομία

Η επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή) συνεχίζεται για όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ.

Ξεχωρίζουν τα Κύπελλα των Δήμων Σαρωνικού και Μαρκόπουλου-Μεσογαίας

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην 4η ιπποδρομία, το Κύπελλο Δήμου Σαρωνικού, που θα πραγματοποιηθεί στη σπριντ απόσταση των 1.000 μέτρων με τη συμμετοχή 10 καθαρόαιμων ίππων 2 και 3 ετών.

Υψηλό θέμα αναμένεται να προσφέρει και η 8η ιπποδρομία, το Κύπελλο Δήμου Μαρκόπουλου-Μεσογαίας, που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 8 καθαρόαιμων στην απόσταση των 1.575 μέτρων.

Οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 13:00 και θα μεταδοθούν απευθείας από το Kontra Channel και το High TV.

Μοναδικό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις προσφέρουν οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Markopoulo Park

Αυτή την Κυριακή, το Markopoulo Park θα μεταμορφωθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό με πολλές δραστηριότητες για όλους.

Θεατρικές παραστάσεις, ταχυδακτυλουργικά show, καραόκε, βόλτες με πόνυ, μουσικά παιχνίδια και εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες, αγαπημένες μασκότ, face painting, γλυκά κεράσματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα συνθέσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου θα προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Κοινωνική προσφορά της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου προσέφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου. Η κίνηση αυτή συνεισφέρει στην προσπάθειά του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο συμπληρώνει οκτώ χρόνια λειτουργίας, προσφέροντας σε εκατοντάδες οικογένειες στο Μαρκόπουλο στήριξη, με τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved