Δημοσίευμα «βόμβα»: «Ο Ραούλ Μπράβο έδωσε την εντολή εκτέλεσης του Κοβάσεβιτς»
Intime
G-Sports

Δημοσίευμα «βόμβα»: «Ο Ραούλ Μπράβο έδωσε την εντολή εκτέλεσης του Κοβάσεβιτς»

Απίστευτο δημοσίευμα από την Σερβία, μπλέκει τον πρώην συμπαίκτη του διεθνούς φορ στον Ολυμπιακό.

Ένα δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «Blic» προκαλεί σοκ καθώς ισχυρίζεται πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο, ήταν αυτός που έδωσε την εντολή της δολοφονίας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Ο Σέρβος άσος, ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και ήταν συμπαίκτες μάλιστα με τον Μπράβο, δέχτηκε δολοφονική επίθεση πριν λίγες ημέρες έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, με τον Κοβάσεβιτς να δηλώνει από την πλευρά του πως έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Το σημερινό θέμα της Blic, που έχει ως βάση εκείνο της telegraf.rs, όμως προκαλεί πραγματικά σοκ.

Σύμφωνα με αυτό ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος βρίσκεται στις ισπανικές φυλακές ως ο εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων, ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή της δολοφονίας του Κοβάσεβιτς. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρει:

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Μια από αυτές σύμφωνα με την telegraf.rs, σχετίζεται άμεσα ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009, ένας Ισπανός ποδοοσφαιριστής ο οποίος έχει συλληφθεί.

Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ, Αουγκοστίν Λάσος», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν συμπαίκτης του Μπράβο αλλά και στην Ισπανία για εννέα χρόνια. Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του, και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις.

Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να το πιστέψει καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους», καταλήγει το δημοσίευμα.

Τέλος, γίνεται αναφορά και στον Έλληνα συλληφθέντα της υπόθεσης Μπράβο από τις ισπανικές Αρχές.

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved