Michael Schumacher: «Θα έβαφα τα μαλλιά μου!»
G-Sports

Michael Schumacher: «Θα έβαφα τα μαλλιά μου!»

Τις άγνωστες πτυχές του εαυτού του αποκάλυψε ο Michael Schumacher σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του. Κι αν όλοι ξέραμε ότι τρέχει 19 χρόνια στην Formula 1 και έχει κατακτήσει 7 παγκόσμιους τίτλους, κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα ότι θα έβαφε τα μαλλιά του, έχει φοβία με τα ύψη και... κλαίει με κάποιες κινηματογραφικές ταινίες!

Ο Γερμανός πιλότος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της F1, όπου παρουσίασε τον Michael Schumacher που δεν ξέρουμε.

Χαρακτηρίζοντας «όνειρο της ζωής του» την γυναίκα του, Κορίνα, ο Schumiα ποκάλυψε πως όταν ταξιδεύει του λείπει η οικογένειά του, ενώ όταν δεν τρέχει λατρεύει να ξυπνά και να ασχολείται με αυτήν.

Εκτός από τα μονοθέσια της Formula 1, η αδρεναλίνη του πιλότου ανεβαίνει με την ελεύθερη πτώση, κάτι που μάλλον τον βοήθησε να ξεπεράσει την φοβία που είχε μέχρι πρόσφατα με τα ύψη!

Όταν ο Michael χαλαρώνει με κόκκινο κρασί και πούρο, ενώ του αρέσει να παίζει πόκερ. «Τα πούρα και το πόκερ με γεμίζουν τύψεις, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να νιώθω έτσι», πρoσθέτει.

Στην ερώτηση αν θα έβαφε τα μαλλιά του, ο Γερμανός πιλότος είναι αφοπλιστικός: «ναι, γιατί όχι;» απαντά, ενώ σε άλλη ερώτηση αποκαλύπτει πως λατρεύει τις μακαρονάδες και πίνει τον καφέ του με ζεστό γάλα.
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved