Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάκαραν τα social media και τον τραπεζικό του λογαριασμό: «Είμαι αηδιασμένος»
G-Sports

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάκαραν τα social media και τον τραπεζικό του λογαριασμό: «Είμαι αηδιασμένος»

Θύμα χάκερς έπεσε ο star του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίας των των Μπακς, το βράδυ της 7ης Μαΐου ήρθε αντιμέτωπος με υποκλοπή των λογαριασμών του τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωση όσο και στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Μάλιστα, τα άτομα που προέβησαν σε αυτήν την απαράδεκτη κίνηση δημοσίευσαν ακόμη και μηνύματα μίσους. Ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κινηθεί για να βρεθούν οι ένοχοι, ενώ παράλληλα αφού ανέκτησε τους λογαριασμούς του, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο twitter.

«Γεια σε όλους! Είμαι πάλι πίσω και θα ήθελα να αναφερθώ στο περιστατικό με τα social media που έγινε νωρίτερα σήμερα. Έπεσα θύμα χάκερ και η κατάσταση είναι ήδη αντικείμενο έρευνας. Τα tweets και τα ποσταρίσματα ήταν εξαιρετικά ακατάλληλα και είμαι τόσο απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος είπε αυτά τα απαίσια πράγματα. Νιώθω άσχημα που οι Μιλγουόκι Μπακς, ο Κρις (σ.σ. Μίντλετον), ο ΛεΜπρόν και η οικογένεια του Στεφ Κάρι συμπεριλήφθηκαν σε αυτά τα χυδαία και αναληθή τιτιβίσματα. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα ειδικά για την οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ. Την περίοδο, όπου θρηνούν, δεν θα έπρεπε να δέχονται αυτή την αρνητική και απαράδεκτη συμπεριφορά. Ευχαριστώ όλους εσάς για την συμπαράσταση προς την οικογένεια μου κι εμένα προσωπικά. Παρακαλώ, να μείνετε ασφαλείς», έγραψε ο διεθνής μπασκετμπολίστας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved