Τσιτσιπάς: «Οι συνηθισμένες αλλά τόσο όμορφες οικογενειακές στιγμές κατακλύζουν την καθημερινότητα»
G-Sports

Τσιτσιπάς: «Οι συνηθισμένες αλλά τόσο όμορφες οικογενειακές στιγμές κατακλύζουν την καθημερινότητα»

Τη στιγμή που τα πάντα μπήκαν σε αναμονή, ο Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς, όδευε για μία από τις τρεις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Μεγάλες διοργανώσεις όπως το Roland Garros και το Wimbledon ανέβαλαν το ραντεβού τους με το κοινό, ενώ τα γήπεδα όπου λαμβάνουν χώρα οι αγώνες στο πλαίσιο του US Open στη Νέα Υόρκη έχουν μετατραπεί σε νοσοκομείο.

Το προσωρινό νοσοκομείο που στεγάζεται στο National Tennis Center διαθέτει 350 κλίνες και δεν φιλοξενεί ασθενείς του COVID-19, αλλά προσφέρει μια ανάσα ανακούφισης στα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής.

Η επέλαση του ιού, η ραγδαία εξάπλωσή του από χώρα σε χώρα ανάγκασε ακόμα και αθλητές παγκόσμιας κλάσης να εγκαταλείψουν τα γήπεδα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, που αρχικά συνιστούσε στις κυβερνήσεις σταδιακή άρση των δραστηριοτήτων και των μεγάλων συναθροίσεων, επέβαλε ξαφνικά το πάγωμα κάθε άμεσου πλάνου.

Οι αγώνες σταμάτησαν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο σπίτι του στη Γαλλία.

Πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητα του αυτή την περίοδο
«Σίγουρα οι μέρες μου κυλούν πιο ήρεμα από πριν. Πλέον μπορώ να διαθέσω αρκετό χρόνο καθημερινά για να απολαύσω χωρίς βιασύνη την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Aυτές οι συνηθισμένες αλλά τόσο όμορφες οι-κογενειακές στιγμές κατακλύζουν την καθημερινότητά μου, αφήνοντας προς το παρόν το τένις και την προπόνηση σε δεύτερη μοίρα», μου απαντά με ειλικρίνεια.


Η οικογένεια Τσιτσιπά είναι μια δεμένη οικογένεια και ο Στέφανος που περνά τον περισσότερο χρόνο του ταξιδεύοντας για τις ανάγκες των τουρνουά είναι ευτυχής κάθε φορά που του δίνεται η δυνατότητα να βρεθεί με τους οικείους του.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά τόσο ωραίο όταν η οικογένεια καταφέρνει να συγκεντρωθεί όλη μαζί, όπως συμβαίνει τώρα. Η αναγκαστική αυτή παύση έχει και τα θετικά της. Οι άνθρωποι βρήκαν χρόνο να ξανασμίξουν. Εγώ είμαι ο πρωτότοκος της παρέας. Ακολουθούν άλλα τρία αδέλφια, ο Πέτρος, δύο χρόνια μικρότερος, ο Παύλος έντεκα ετών, και η τζούνιορ Ελισάβετ, που ως μικρότερη την έχουμε χαϊδεμένη και της κάνουμε όλα τα χατίρια.

Η Ελισάβετ, που πρόσφατα την είδατε να πρωταγωνιστεί σε Instagram story, είναι η πριγκίπισσά μας. Οφείλω πολλά στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου με μύησε στην τεχνογνωσία του τένις ενώ η μητέρα μου μού έμαθε πως να διαχειρίζομαι την ψυχολογία μου. Διαθέτω κράμα DNA και από τους δύο. Εχω μεγαλώσει σε μια τυπική πολύτεκνη ελληνική οικογένεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», λέει ο ίδιος στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved