Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο ξέφρενος χορός και το κορίτσι που τον συνόδευε! (vid)
G-Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο ξέφρενος χορός και το κορίτσι που τον συνόδευε! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο αθλητής που έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα στις μεγάλες διοργανώσεις τένις, φαίνεται πως δεν είναι μόνος στην προσωπική του ζωή. 

Ο διάσημος Έλληνας τενίστας αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές του στην όμορφη Μύκονο και δεν είναι μόνος.

Στο νησί βρίσκεται με τον αδελφό του αλλά και μεγάλη παρέα φίλων. Ένα κορίτσι όμως έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και μάλλον και το ενδιαφέρον του Στέφανου Τσιτσιπά καθώς εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η παρέα έκανε βραδινή έξοδο στα στενά της Μυκόνου και κατέληξε στο KENSHŌ Psarou lounge για να δειπνήσει. Λίγο αργότερα όμως όλοι άρχισαν να κάνουν... προθέρμανση για ένα βράδυ γεμάτο κέφι και διασκέδαση και μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρασυρμένος από την κουβανέζικη live μουσική του μαγαζιού σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να χορεύει σε λάτιν ρυθμούς. Το κορίτσι που καθόταν δίπλα του έδειξε να απολαμβάνει την έκβαση της βραδιάς, καμαρώνοντας τον διάσημο τενίστα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για έναν νέο έρωτα στη ζωή του, όμως η νεαρή και όμορφη συνοδός του Στέφανου Τσιτσιπά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή. Δείτε το βίντεο με τον ξέφρενο χορό του διάσημου τενίστα μαζί με την παρέα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved