Παναγιώτης Φασούλας: Η ανάρτησή του μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της κόρης του
G-Sports

Παναγιώτης Φασούλας: Η ανάρτησή του μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της κόρης του

Με φορείο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα και διεθνής μπασκετμπολίστρια, Μαριέλλα Φασούλα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα της Εθνικής μας στην οποία ανήκει με τη Σλοβενία. 

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, όταν η Μαριέλλα Φασούλα γλίστρησε και έπεσε πάνω στην αντίπαλό της Αλεξάντρα Κροσέλι.

Από τη σύγκρουση αυτή χτύπησε στον αυχένα και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο καθώς πονούσε πολύ.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, με την ίδια να αναρρώνει και τον Παναγιώτη Φασούλα, να μοιράζεται το πρώτο του μήνυμα με τους followers του σχετικά με το ατύχημα, που τους ανησύχησε.

«Φίλες και φίλοι ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε και τα μηνύματα που μου στείλατε για την υγεία της κόρης μου Μαριέλλας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Σλοβενία. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε με μια ελαφρά διάσειση, όπου με την κατάλληλη αποθεραπεία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους», έγραψε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved