Video: Τα... νυχτοπερπατήματα του Ronaldinho
G-Sports

Video: Τα... νυχτοπερπατήματα του Ronaldinho

Ο Ronaldinho συνεχίζει ακάθεκτος τα... νυχτοπερπατήματα. Η κάμερα συνέλαβε τον Βραζιλιάνο άσσο να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο στο Μιλάνο μετά τη συμμετοχή του στο Βραζιλία-Αργεντινή στη Ντόχα του Κατάρ.



Από το αεροδρόμιο στο... club βρέθηκε ο “Roni” και έγινε εύκολα αντιληπτός στους άλλους θαμώνες με αποτέλεσμα κάποιος να τραβήξει βίντεο και αυτό να κάνει το γύρω του κόσμου.
"Το μαθαίνω από εσάς, δεν μου είπε κανείς τίποτα. Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό. Αυτά δεν είναι τα ωράρια που πρέπει να ακολουθεί ένας αθλητής, όμως μετά από ένα ταξίδι, μπορεί να τύχει να παρατείνει χρονικά μία βραδινή έξοδο", δήλωσε για το περιστατικό ο Allegri.
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Milan, Andriano Galliani προσπάθησε να προστατεύσει στον παίκτη. "Αυτά είναι δικά μας θέματα που δεν αφορούν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν έχω δει το βίντεο, δεν θέλω να σχολιάσω. Η Μίλαν λύνει αυτά τα θέματα μέσα στα αποδυτήρια όχι διαμέσου των μέσων ενημέρωσης. Αν υπάρχει θέμα να λύσουμε; Όχι, μιλάω γενικά. Εάν θα επιβληθεί πρόστιμο; Δεν είναι δικό σας θέμα".









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved