No fear for Barcelona!
G-Sports

No fear for Barcelona!

Να κοιτάξει στα μάτια την Μπαρτσελόνα θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ (21:45) έτσι ώστε να εξαντλήσει τις τελευταίες πιθανότητες που έχει τόσο για την δεύτερη όσο και για την τρίτη θέση.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σωτήρη Νίνη στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Επομένως, ο Φερέιρα δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του "τριφυλλιού" για το ματς με τους Καταλανούς, αν και το Σάββατο βρισκόταν στη 18άδα του αγώνα με τον Ηρακλή.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σιντνεΐ Γκοβού, ο οποίος δεν βρίσκεται (προς το παρόν) στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, παρά το γεγονός ότι είχε πει πως υπολογίζει και στους 25 παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Πέραν των προαναφερθέντων, απόντες θα είναι επίσης ο Σεμπαστιάν Λέτο, που προέρχεται από τραυματισμό, οι Φερνάντες, Ιωαννίδης, Μαυρίας, αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Όσον αφορά στο πώς θα παρατάξει ο Φερέιρα τη νέα του ομάδα, προσανατολίζεται σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας και τους Μπουμσόνγκ, Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ως αμυντικά χαφ θα χρησιμοποιηθούν δύο εκ των Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Σιμάο. Την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τζιμπρίλ Σισέ, θα αποτελούν (από δεξιά προς αριστερά) οι Μαρίνος, Λουίς Γκαρθία και Χριστοδουλόπουλος.

Όλα τα "αστέρια" μέσα

O Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ όλα τα μεγάλα του "αστέρια", παρά το γεγονός ότι ακολουθεί το "Classicο" με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου" την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" θα ξεκινήσει με τον Βαλντές κάτω από τα δοκάρια, τον Άλβες στο δεξί άκρο, το Μάξουελ στο αριστερό, ενώ αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Πικέ-Πουγιόλ. Μοναδικό αμυντικό χαφ θα είναι ο Μπούσκετς, με τους Τσάβι και Ινιέστα να κινούνται μπροστά του. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μέσι, ο οποίος στα αριστερά θα έχει τον Βίγια και τον Πέδρο δεξιά, με τους τρεις τελευταίους να εναλλάσσονται συνεχώς.

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/sports/story/no-fear-for-barcelona

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved