Μαρία Σάκκαρη: Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Παρίσι
G-Sports

Μαρία Σάκκαρη: Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Παρίσι

Την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Σάκκαρη.

Οι δυο τους αγκαλιασμένοι ποζάρουν στο Παρίσι και η χαρά τους φαίνεται από χιλιόμετρα.
Να θυμίσουμε πως αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ποιότητα που διαθέτει ως άνθρωπος, η Μαρία Σάκκαρη, δεν έψαξε για δικαιολογίες.


Λίγο μετά τον χαμένο ημιτελικό του Roland Garros από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, σχολίασε:

«Ναι, πρέπει να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αγχώθηκα αρχίζοντας να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι μόλις έναν πόντο από τον τελικό. Υποθέτω ότι είναι λάθος ενός πρωτοεμφανιζόμενου. Το καλό είναι ότι όταν δώσω ξανά στον εαυτό μου την ευκαιρία να είμαι σε αυτήν τη θέση, τότε ξέρω ότι δεν χρειάζεται να το ξανακάνω.

Μόλις αγχώθηκα λίγο, το παιχνίδι μου έγινε πιο παθητικό και ειδικά στους σημαντικούς πόντους. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά νομίζω ότι θα μάθω από αυτό. Η σημερινή απώλεια πονάει πολύ, γιατί ήμουν τόσο κοντά. Ήμουν μόλις έναν πόντο μακριά. Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν πολλά θετικά και μερικά αρνητικά. Απλώς πρέπει να προχωρήσω και να δω πώς θα το κάνω την επόμενη φορά».

Δείτε τη φωτογραφία της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved