Euro 2020: Πέντε λόγοι για να δούμε το Euro! Είναι και σημαντικοί και... γοητευτικοί!
G-Sports

Euro 2020: Πέντε λόγοι για να δούμε το Euro! Είναι και σημαντικοί και... γοητευτικοί!

Euro 2020: Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης σε επίπεδο εθνικών ομάδων είναι σε εξέλιξη όμως συνεχίζει να ταλανίζει πολλούς και πολλές το ερώτημα που ψάχνει απάντηση: Για ποιους λόγους να παρακολουθήσει κανείς το Euro, ειδικά αν είναι γένους θηλυκού!

Το κοινό του Euro μπορεί στην συντριπτική του πλειοψηφία να είναι άνδρες, όμως υπάρχουν αρκετοί λόγοι -για την ακρίβεια αρκετοί ποδοσφαιριστές…- που θα κάνουν και τις γυναίκες να καρφωθούν και αυτές μπροστά στις οθόνες τους.

Υπάρχει γυναίκα που δεν θα παρακολουθήσει αγώνα της Πορτογαλίας για χάρη του μοναδικού Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ε, δεν το πιστεύουμε. Ο διεθνής άσος έχει εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες δεν περιμένουν απλά κάθε του ποστ για να… τρελαθούν αλλά θέλουν να τον βλέπουν και στο γήπεδο να… ιδρώνει τη φανέλα.

Μπορεί από την εθνική ομάδα της Ισπανίας να απουσιάζουν οι γοητευτικοί Σέρχιο Ράμος και Ζεράρ Πικέ, αλλά έχουν αφήσει πίσω τους άξιο… αντικαταστάτη για να κλέψει τις γυναικείες καρδιές σε αυτό το Euro. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άλβαρο Μοράτα, έναν από τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές των «φούριας ρόχας». Κορίτσια μπορείτε να τον… φάτε με τα μάτια σας αλλά μέχρι εκεί, αφού ο άσος της Γιουβέντους έχει στο πλευρό του την Αλίς Καμπέλο.

Γαλλία. Φυσικά και οι «μπλε» έχουν στην αποστολή τους τον άνδρα που θα κάνει το γυναικείο φύλο να μην ξεκολλήσει από την τηλεόραση. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά προσώπου, υπέροχα μάτια, μούσια (που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες), ενώ στο παρελθόν έχει ποζάρει γυμνός (για φιλανθρωπικό σκοπό) αποκαλύπτοντας το αγαλματένιο κορμί του. Ναι, ναι! Καλά καταλάβατε, δεν είναι άλλος από τον Ολιβιέ Ζιρού, και αν θέλετε την άποψή μας ο Κριστιάνο Ρονάλντο… τρώει τη σκόνη του Γάλλου άσου της Τσέλσι. Όχι όμως σε αγωνιστικό επίπεδο, μην τρελαθούμε τελείως.

Είχαμε υπολογίσει να τον βάλουμε στη λίστα των γοητευτικών ποδοσφαιριστών του Euro 2020, αλλά την τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε ότι μένει εκτός της αποστολής της Πολωνίας λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Δε γίνεται όμως να μην τον αναφέρουμε, απλά δεν θα τον δούμε να αγωνίζεται. Αρκάντιους Μίλικ θα λείψεις από αυτή τη διοργάνωση.

Ο Γιόακιμ Λεβ μπορεί να επιλέγει τον Μάνουελ Νόιερ να υπερασπίζεται την εστία της Γερμανίας και το βρίσκουμε απολύτως λογικό από αγωνιστικής πλευράς, αλλά δεν είναι αυτός που θα κάνει τις γυναίκες να μην χάσουν αγώνα των «πάντσερ».

Ο Κέβιν Τραπ είναι ο πιο όμορφος τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας (για να μην πούμε του Euro) αλλά εφόσον μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι για καλλιστεία, το γυναικείο κοινό δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει μήπως τον πιάσει κάποιο πλάνο από τον πάγκο ή να ανατρέψει στον λογαριασμό του στο Instagram. Μόνο λίγο ήρεμα κορίτσια, γιατί η σύντροφος του και πρώην αγγελάκι της «Victoria’s Secret», Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, δεν σηκώνει πολλά πολλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved