Ξέσπασμα Πετρούνια: Eίναι ατόπημα και άδικο! Ο κόσμος ήθελε να δει Πετρούνια και δεν είδε...
G-Sports

Ξέσπασμα Πετρούνια: Eίναι ατόπημα και άδικο! Ο κόσμος ήθελε να δει Πετρούνια και δεν είδε...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με την ΕΡΤ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις μιας και δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης τόνισε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Για την πρόκρισή του στον τελικό, ανέφερε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους… Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…».

Όσο για το γεγονός που δεν μεταδόθηκε ζωντανά την προσπάθεια του, υπογράμμισε: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Ανακοίνωση για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει.:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων».

Για το θέμα ζήτησε συγγνώμη και η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved