Ολυμπιακοί Αγώνες: Γι’ αυτό δεν αγωνίζονται με το εθνόσημο Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (photos)
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γι’ αυτό δεν αγωνίζονται με το εθνόσημο Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (photos)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά του τένις αλλά δεν αγωνίζονται με το εθνόσημο στις φανέλες τους - Πότε αλλάζει το… σκηνικό.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί από το γεγονός πως οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δεν φορούν φανέλες που να φέρουν το ελληνικό εθνόσημο ή να έχουν τα διακριτικά σήματα της Ελλάδας, παρά μόνο προτίμησαν μπλουζάκια που να ταιριάζουν με τα χρώματα της χώρα μας.

Η αλήθεια είναι πως στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις, η ΔΟΕ έχει παραχωρήσει τη δυνατότητα στην παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος, οι αθλητές που αγωνίζονται να φορούν τα ρούχα που θέλουν, εν προκειμένω των χορηγών τους, ούτως ώστε να τους προσελκύσουν στη διοργάνωση.

Έτσι, οι επαγγελματίες παίκτες μπορούν να φορούν είτε τις φανέλες των χωρών τους, χωρίς διακριτικά, είτε φανέλες των χορηγών τους, με ή χωρίς εθνικά διακριτικά.

Για παράδειγμα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αγωνίζεται με τη φανέλα και το εθνόσημο της Σερβίας, ενώ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με μπλουζάκι των χορηγών τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved